History of Legends
History of Legends

History of Legends

Mike Tyson & Mikkel Kessler

MCH Herning Kongrescenter

onsdag 31. oktober 2018 kl. 17:30

 Køb billet

SUPER VIP:  Kr. 3.540,-  
VIP:  Kr. 2.290,-

Se mere under "Yderligere information" ift. hvad der er inkluderet i prisen.

Billetsalg via Ticketmaster.dk og MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, Tlf. 9926 9708.

Kørestolspladser sælges via MCH Billetsalg på tlf. 9926 9708.

 

 


Legenderne Tyson & Kessler mødes i Herning

f.reklame er stolte af at præsentere ”History of Legends” - et eksklusivt talkshow med bokselegenderne Mike Tyson og Mikkel Kessler. Dette er første gang nogensinde, at Mike Tyson kommer til Danmark som speaker. Talkshowet finder sted i MCH Herning Kongrescenter 31. oktober 2018. De to bokselegender ser frem til at mødes udenfor bokseringen.
 
Den internationale superstar og Danmarks bedste bokser nogensinde, Mikkel Kessler, åbner aftenen med en fortælling om hans inspirerende livshistorie privat såvel som karrieremæssigt. Mikkel Kessler stoppede sin professionelle karriere i 2015 med 46 sejre og tre nederlag. Hans største sejr i karrieren var over Briten, Carl Froch, i 2010 i netop Herning.
 
Den 52-årige amerikaner, Mike Tyson, der betragtes som værende den bedste sværvægtsbokser nogensinde, kommer til Danmark for at fortælle sin fascinerende karriere- og livshistorie. Bokselegenden er den hidtil yngste verdensmester i sværvægtsboksning, han vandt i en alder af blot 20 år. Mike Tyson stoppede karrieren i 2006, og er i dag optaget i International Boxing Hall of Fame og World Boxing Hall of Fame. Han stoppede sin professionelle karriere med 50 sejre og 6 nederlag.
 
Talkshow Topics: Karrierens og privatlivets op- og nedture, motivation, at arbejde under ekstremt pres og det at opnå og overgå egne mål.
 
Gå ikke glip af den unikke mulighed for at se dem, høre dem, opleve dem og forstå dem!
 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer