HMS Pinafore
HMS Pinafore

HMS Pinafore

MCH Herning Kongrescenter

onsdag 23. april 2025 kl. 19:30

 Køb billet

Løssalgspris: kr. 295,-

Abonnementspris: kr. 220,-

Bestil abonnement her 
i MCH Billetsalg eller på tlf. 9926 9999

 

 

 

 

 

 


Oplev musikalsk komedie ’HMS Pinafore’ i Herning

Operakompagniet ’Figaros’ og Den Ny Opera tager dig med på en uforglemmelig rejse, når de besøger MCH Herning Kongrescenter 23. april 2025 med forestillingen ’HMS Pinafore’. 

Træd ombord på His Majestys Spaceship Pinafore og oplev Gilbert & Sullivans elskede operette i en helt ny dimension. I denne genfortolkning af den klassiske fortælling følger vi kaptajnens datter, Josephine, og hendes kamp mellem familiens forventninger og hendes egne følelser. Du kan forvente en hjertevarm historie om kærlighed, mod og eventyr, når operakompagniet ’Figaros’ og Den Ny Opera

En himmelsk og humoristisk oplevelse
Med Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Karsten Jansfort og Allan Dahl Hansen i de ti hovedroller, garanterer Figaros og Den Ny Opera en aften fyldt med latter, musik og medrivende øjeblikke. Lad dig fortrylle af Gilbert & Sullivans dejlige musik og Figaros' unikke komik, mens HMS Pinafore sejler gennem det uendelige univers af muligheder. En forestilling, der for ti år siden fik anmelderne til at juble, og som stadig vil tryllebinde publikum i dag!

Om de medvirkende i forestillingen ’HMS Pinafore’
Lisbeth Kjærulff: En erfaren klassisk sanger, med optrædener på flere af Danmarks førende operaer og teatre, herunder Det Kgl. Teater og Den Ny Opera. Hun har også markeret sig i revyverdenen og har været en fast del af Figaros forestillinger i de seneste ni år.

Hans Dueholm: En anden klassisk sanger, der har optrådt på Den Jyske Opera og spillet en lang række af roller i teaterudgaver af populære stykker såsom "My Fair Lady" og "Les Miserables". Han er også stifter af Figaros og har modtaget anerkendelse som "Årets Turnéskuespiller".

Karsten Jansfort: Autodidakt skuespiller med en imponerende karriere i revyer som Cirkusrevyen og Nykøbing F. Revyen samt teaterforestillinger på anerkendte scener som Det Ny Teater. Han har også optrådt i flere danske tv-serier.

Allan Dahl Hansen: En dygtig pianist og arrangør, uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, der har været en vigtig del af musikalsk ledelse og arrangementer på Den Jyske Opera og hos Figaros gennem de sidste 20 år. Han har også arbejdet med flere danske teatre og musikalske produktioner som kapelmester og repetitør.

’HMS Pinafore’ er produceret af Figaros og Den Ny Opera Instruktion og manuskript af Figaros - usædvanligt frit efter Gilbert & Sullivan.

Fri placering ved 4-mands caféborde

Manuskript: Figaros – usædvanligt frit efter Gilbert & Sullivan
Instruktion og medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Karsten Jansfort, Allan Dahl Hansen
Producent: Figaros og Den Ny Opera 

Arrangør: Herning Teater
herningteater.dk - herningteater@mail.dk