Jan Gintberg
Jan Gintberg

Jan Gintberg

Død eller Leende

MCH Herning Kongrescenter

fredag 26. november 2021 kl. 19:00

 Køb billet

Kat. A: Kr.  415,- 

Kat. B: Kr. 365,- 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf. 9926 9999.

 

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. 
Bestil bord på 9926 9927 eller pr. mail tk@mch.dk

 


Få adskillige gode grin med Jan Gintberg 
 

Oplev Jan Gintbergs nye comedyshow ’Død eller leende’ i MCH Herning Kongrescenter 26. november 2021. Danmarks speedsnakkende standupkomiker er tilbage, og han er kendt for at improvisere hurtigere end sin egen skygge. Med sit nye show vil Jan Gintberg få danskerne til se livet i øjnene og vælge mellem latteren og et trist liv i sort/hvid. 

- Det sidste år har været med livet som indsats for at finde nyt materiale, der ikke udløste en borgerkrig eller fik ens sære onkel til at tømme skabet for sølvpapir. Men det har givet mig tid til at overtænke og kampstege livets comedy-croutoner for at finde ind til det særeste, sjoveste og mest essentielle i denne vilde, vanvittige periode i historien, udtaler Jan Gintberg.

Folkekær komiker
Jan Gintberg har optrådt som standupkomiker siden 1992. Han fik sit folkelige gennembrud i 1997, da han medvirkede i radioprogrammet ’Tæskeholdet’ på DR P3. Siden er det blevet til en lang række populære shows samt tv-programmer, hvor han rejser rundt i landet og tager temperaturen på danskernes liv og humor – og griner med dem. Han er kendt for at vende tingene på hovedet, få os til at grine og spidde os lidt – med sit velkendte glimt i øjet.
 
’Død eller leende’ bliver et stærk satirisk og personligt show med pludselige afstikkere til alt fra fynske lerfrugtfade, Glyngøre-håndsprit, polio og privilegieblindhed – og selvfølgelig det evigt aktuelle, men nu ekstra dramainteressante forhold mellem dem med og uden. 

Jan Gintberg mener nemlig, vi er nødt til at kunne grine af det hele for at holde hinanden ud, og det vil der blive rig lejlighed til, når hans show ’Død eller leende’ kan opleves på de skrå brædder i MCH Herning Kongrescenter.