Jan Hellesøe
Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

Forudsigelser

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 19. januar 2023 kl. 20:00

 Køb billet

KR. 350,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens 
populære buffet kr. 295, Husets burger med sprøde pommes kr. 165 og Nem Pause kr. 85,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor

 

 


Populære Jan Hellesøe manipulerer og underholder med ekstra show i Herning

Oplev psykologisk manipulation og underholdning på allerhøjeste niveau, når Danmarks dygtigste manipulationsekspert Jan Hellesøe lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter med et ekstra show 19. januar 2023.

Efterspørgslen på billetter til showet ’FORUDSIGELSER’ har i efteråret været så stor, at Jan Hellesøe stiller op med endnu et show i Herning.

Du har måske allerede stiftet bekendtskab med Jan Hellesøe i DR-programmerne ’Fuckr med dn hjerne’, ’Manipulator’ og senest seer-succesen ’I hjernen på stjernen’, der efterlod os alle med måbende blikke og fik os til at tænke: Hvordan i alverden gjorde han nu det?

Nu har du mulighed for at opleve den uigennemskuelige manipulator udføre sine forførende umuligheder live på scenen i Herning. Showet er døbt ’FORUDSIGELSER’, fordi der ligger mange spændende facetter i udtrykket. For hvad ville du forudsige, hvis du kunne? Og er der noget, du ikke ville vide, hvis du kunne forudsige det?

Du kan med andre ord glæde dig til en mystisk og underfundig aften fyldt med underholdning, overraskelser og hjernemagi i selskab med den altid veloplagte showman Jan Hellesøe.

4 stjerner og flotte roser

Da Jan Hellesøe gæstede Herning med sit første show af ’FORUDSIGELSER i september 2022, høstede han 4 stjerner og flotte roser fra Herning Folkeblad, der blandt andet skriver:

”Elegant og vittig showmand […] Hans evne til at smalltalke med de frivillige og hurtigt improvisere en latterfremkaldende jovial kommentar er en del af showets charme.”

”På den måde bliver »Forudsigelser« ikke kun et show, der demonstrerer Hellesøes karisma og mesterlige evne som hypnotisør og ordmanipulator, men også et show, der opfordrer til at stå ved at huske sin egen værdi, når man står over for skæbnesvangre valg i livet”

”Showet får derved en ekstra seværdig og fællesskabsorienteret agenda uafhængigt af forudgående kendskab til Jan Hellesøes DR-programmer.”