Jonas Mogensen
Jonas Mogensen

Jonas Mogensen

Trummerum

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 11. april 2024 kl. 19:00

 Køb billet

Kr. 275,- 

UDVID OPLEVELSEN MED:

Husets overdådige buffet, kr. 325,-


Jonas Mogensen fejrer hverdagens trummerum med nyt onemanshow i Herning

Han har boltret sig i dansk standup i 12 år, og nu er han klar med sit første onemanshow under titlen ’Trummerum’. Jonas Mogensen fortsætter sin turné i 2024 og kommer tilbage til MCH Herning Kongrescenter 11. april, og her vil han gavmildt strø om sig med sine finurlige observationer om dagligdagens små og store glæder samt udfordringer. 

Og selv det dagligdags bliver morsomt i hans selskab, for Jonas Mogensen har en unik evne til at se det store i det små fra en helt skæv vinkel og med så tør en levering, at du uden videre kommer til at fnise og klukke.   

Prisvindende standupper og populær tekstforfatter

Jonas Mogensen vandt i 2015 talentprisen ved Zulu Comedy Galla, og lige siden har han vist sit store talent for comedy – både på livescenen og på TV, hvor mange har moret sig over hans optræden i underholdningsmagneterne ’Klipfiskerne’ og ’Stormester’ på TV2. Sidstnævnte vandt han i efteråret 2021.

Han har desuden vist sin sans for sjov som tekstforfatter på diverse underholdningsprogrammer, indtil han og makkeren Kasper Gross skabte deres egen tv-serie, ’Minkavlerne’, der igennem tre sæsoner har vist sig at være en regulær seersucces på TV2 Zulu. Men nu trænger komikeren til at komme ud i det virkelige liv og lave en masse stand-up.
Om det kommende onemanshow siger Jonas Mogensen:

"Showet bliver en sammensætning af små fortælleringer fra min og mine nærmestes hverdag. Ikke fordi der sker alle mulige vilde ting i mit liv. Tværtimod, så er jeg på mange måder en helt gennemsnitlig, dansk familiefar. Det bliver mere en lille fejring af de små og nære ting, som tilsammen udgør hverdagens trummerum. Og vi lever jo i en tid, hvor vi er blevet meget bevidste om, at de små ting kan have indflydelse på de store. Jeg tror i hvert fald, det ville klæde mig at ændre et par vaner - selvom jeg ikke rigtig gider. Til gengæld glæder jeg mig virkelig til at komme rundt i landet og optræde, og jeg skal gøre mit for, at det både bliver vedkommende og skidesjovt." 

Det bliver underspillet. Det bliver fantasifuldt. Det bliver sjovt. Kom og grin med i MCH Herning Kongrescenter 11. april 2024, og tag familie og venner med.