lars Hjortshøj
lars Hjortshøj

lars Hjortshøj

Plan B

MCH Herning Kongrescenter

fredag 25. oktober 2019 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 285,- 

 

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. Tilkøb menu under "KØB BILLET". 

BilLetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf. 9926 9708.


Lars Hjortshøj - Plan B

Lars Hjortshøj er tilbage med et nyt onemanshow og står klar til at underholde publikum i MCH Herning Kongrescenter til oktober 2019

Skal man gå til højre eller venstre? Ind eller ud? Skifte navn eller køn? Det er svært at træffe valg i livet, men det vil Lars Hjortshøj lave om på, når han indtager MCH Herning Kongrescenter med sit helt nye onemanshow 'Plan B', som kan opleves 25. oktober 2019.

Det var meningen, at showet skulle give en endegyldig løsning på menneskehedens problemer, men det lykkedes ikke helt. Den danske superkomiker og skuespiller har derfor kastet sig over en plan B, der handler om alt det, man finder, når man leder efter noget.

- Livet går sjældent som planlagt. Heldigvis. Jeg har lagt mange planer. Forsøgt at tilrettelægge og kontrollere. Men hver gang, jeg tror, jeg har styr på tilværelsen, sker der altid noget andet. Som regel er det andre mennesker, som ødelægger det hele for mig. De griber forstyrrende ind og minder mig om de vigtige ting i livet, siger Lars Hjortshøj om showet. 

Lars Hjortshøj er både kendt fra TV, radio og film, men det er især stand-up, der har været omdrejningspunktet for hans sprudlende karriere. 

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer