Lasse Rimmer
Lasse Rimmer

Lasse Rimmer

FÆRRE END 3

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 9. november 2019 kl. 20:00

 Køb billet

Pris kr. 250,-

Forlæng oplevelsen med spisning i Teaterkælderen. Tilkøb menu under "KØB BILLET". 
 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf. 9926 9708.

 

 


Lasse Rimmer åbner hjertet i MCH Herning Kongrescenter

Hvorfor er wc-brættet ikke slået ned? Og hvem satte den tomme mælkekarton tilbage i køleskabet? De fleste parforhold lever med problemer af den mere overkommelige slags. Men hvem bekymrer sig om toiletbræt og tomme mælkekartoner, når den man holder af er i risikogruppen for en alt for tidlig udløbsdato?

Dét vil den danske standupkomiker Lasse Rimmer sætte fokus på, når han lørdag 9. november lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter med sit helt nye og hidtil mest personlige show ’Færre end 3’. Her tager Lasse Rimmer livtag med parforholdsproblemer på et fareniveau, der er ukendt for de fleste, men som må og skal konfronteres med humor, seriøsitet og med hjertet.

Showet ’Færre end 3’ er baseret på Lasse Rimmers eget forhold til kæresten Line, der er hjertetransplanteret og deraf lever med visheden om, at hun nok ikke bliver særlig gammel. Heraf virker de almindelige parholdsproblematikker pludselig ret så ligegyldige.

Lasse Rimmer er dansk standupkomiker, manuskriptforfatter samt tv- og radiovært med ry for et højt taletempo og en tendens til at improvisere. Med det nye show ’Færre end 3’ får publikum en anderledes og helt unik mulighed for at opleve den mere personlige side af Lasse Rimmer.

Lasse Rimmers nye show ’Færre end 3’ kan opleves i MCH Herning Kongrescenter lørdag 9. november 2019.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer