Mads & Monopolet
Mads & Monopolet

Mads & Monopolet

En aften med Mads & Monopolet

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 21. november 2020 kl. 20:00

 Køb billet

COVID-19-STATUS

Arrangør: MCH
Status: Udsat til 21. november 2020

 

Kr. 345,- 
Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. Tilkøb menu under "KØB BILLET". 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf. 9926 9999.


COVID-19-OPDATERING: Showet med Mads & Monopolet er flyttet fra 16. maj 2020 til 21. november 2020

Som følge af den skærpede covid-19-situation er showet med Mads & Monopolet udsat til 21. november 2020.  
Hvis du allerede har købt billet til showet, vil din nuværende billet være gyldig til den nye dato. Billetkøbere er naturligvis blevet kontaktet direkte med yderligere information.


Oplev Mads & Monopolet live i Herning

I over 15 år har Mads Steffensen sammen med Monopolet løst danskernes dilemmaer. Nu kan lytterne atter få lov at opleve radiosuccesen live, når Mads & Monopolet går på scenen i MCH Herning Kongrescenter 21. november.

Først på P3, så på P4 og nu for tredje gang i MCH Herning Kongrescenter. Med over en million lyttere lørdag efter lørdag er Mads & Monopolet uden tvivl det mest populære radioprogram i Danmark. Det er alt fra hverdagens små dilemmaer til danskernes store livskriser, der bliver behandlet i æteren, og uanset om der er tale om engangsknald eller bleskift, så får lytterne altid monopolets uforbeholdne mening. Flere af monopoldeltagerne er efterhånden legendariske i dette regi, ligesom navnet Preben er blevet udødeliggjort i monopolsammenhæng.

Showet i Herning kommer ligesom radioprogrammet til at handle om danskerne og de dilemmaer, de havner i. Og dem er der - heldigvis - masser af. Mads & Monopolet tager blandt andet dilemmaer op, som publikum kan sende ind specielt til aftenens show i Herning. Som sædvanlig er Mads Steffensens Monopol ikke fedtet ind i nogle af dilemmaerne, ligesom de heller ikke har aktier i dem. 

Som Mads Steffensen ville sige det, så bliver det en aldeles fremragende aften, når Monopolet tager publikums dilemmaer op på scenen i MCH Herning Kongrescenter. Det populære radioprogram har da også formået at fylde salene i Herning ved de tidligere besøg, så det gælder om at være ude i god tid, hvis billetterne skal sikres.

Hvis du skal med som publikum og vil have dit dilemma diskuteret, så skriv til monopoletlive@dr.dk. Der er ingen radiosending/podcast fra showet.

En aften med Mads & Monopolet kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 21. november 2020. 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer