Mads & Monopolet
Mads & Monopolet

Mads & Monopolet

En aften med Mads & Monopolet

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 21. november 2020 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 345,- 
Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. Tilkøb menu under "KØB BILLET". 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf. 9926 9999.


Oplev Mads & Monopolet live i Herning

I over 15 år har Mads Steffensen sammen med Monopolet løst danskernes dilemmaer. Nu kan lytterne atter få lov at opleve radiosuccesen live, når Mads & Monopolet går på scenen i MCH Herning Kongrescenter 21. november.

Først på P3, så på P4 og nu for tredje gang i MCH Herning Kongrescenter. Med over en million lyttere lørdag efter lørdag er Mads & Monopolet uden tvivl det mest populære radioprogram i Danmark. Det er alt fra hverdagens små dilemmaer til danskernes store livskriser, der bliver behandlet i æteren, og uanset om der er tale om engangsknald eller bleskift, så får lytterne altid monopolets uforbeholdne mening. Flere af monopoldeltagerne er efterhånden legendariske i dette regi, ligesom navnet Preben er blevet udødeliggjort i monopolsammenhæng.

Showet i Herning kommer ligesom radioprogrammet til at handle om danskerne og de dilemmaer, de havner i. Og dem er der - heldigvis - masser af. Mads & Monopolet tager blandt andet dilemmaer op, som publikum kan sende ind specielt til aftenens show i Herning. Som sædvanlig er Mads Steffensens Monopol ikke fedtet ind i nogle af dilemmaerne, ligesom de heller ikke har aktier i dem. 

Som Mads Steffensen ville sige det, så bliver det en aldeles fremragende aften, når Monopolet tager publikums dilemmaer op på scenen i MCH Herning Kongrescenter. Det populære radioprogram har da også formået at fylde salene i Herning ved de tidligere besøg, så det gælder om at være ude i god tid, hvis billetterne skal sikres.

Hvis du skal med som publikum og vil have dit dilemma diskuteret, så skriv til monopoletlive@dr.dk. Der er ingen radiosending/podcast fra showet.

En aften med Mads & Monopolet kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 21. november 2020. 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer