Mads og A-holdet
Mads og A-holdet

Mads og A-holdet

Live

MCH Herning Kongrescenter

fredag 29. november 2024 kl. 20:00

 Køb billet

KR. 350,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens Burgermenu kr. 175,- og Nem Pause kr. 98,-

KØB SPISNING og NEM PAUSE NEDENFOR


Mads og A-holdet løser dilemmaer i Herning

Vi kender dem fra æteren, hvor de i årevis har drøftet og prøvet at løse danskernes daglige dilemmaer. Nu kan du opleve dem live. For Mads og A-holdet fra den populære podcast rykker ud til danskerne, og 29. november kan du opleve dem i MCH Herning Kongrescenter.

Mads Steffensen udvælger den allerbedste trup til turen til Herning, og fra scenen vil de i vanlig stil belyse dine og resten af publikums store og små dilemmaer fra alle tænkelige og utænkelige vinkler. Men du vil opleve dem i en mere fri og løssluppen stemning end i podcasten. For intet bliver optaget, og derfor kan (næsten) alt siges. Det bliver derfor en helt unik oplevelse at overvære A-holdet dele ud af erfaringer, oplevelser og holdninger på en helt ufiltreret måde. 

Han har belyst dilemmaer og opmuntret os siden 2003

Den afholdte og prisbelønnede radio-, tv- og podcastvært Mads Steffensen var fra 2003-2020 vært på det meget populære radioprogram ’Mads og Monopolet’ på P3 og senere P4, hvor han med sit veloplagte panel vendte og drejede de dilemmaer, lytterne havde sendt ind, og prøvede at guide til mulige løsninger og veje frem. Da Mads Steffensen stoppede i DR i 2020, startede han i stedet ’Mads og A-holdet’ på podcastplatform Podimo ud fra samme koncept.

Mads Steffensen, der er uddannet journalist, er også kendt og elsket for sin tid som tv-vært på blandt andet ’Aftenshowet’ på DR og ’Kender du typen?’ sammesteds. Under coronapandemien var han sammen med korleder Phillip Faber vært på DR-programmet ’Fællessang – hver for sig’. Med sin varme personlighed og humor, gode indlevelsesevne og smittende latter er han den perfekte vært, der tager sine gæster seriøst og giver dem en god oplevelse. Herningenserne tog godt imod ham og hans panel på deres tidligere besøg – senest som drive-in-show i 2020.

Der er en herlig novemberaften i vente. Tag vennerne med til en underholdende og inspirerende oplevelse.