MAGT
MAGT

MAGT

SUPERMAGT

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 13. januar 2024 kl. 19:30

 Køb billet

KR. 320,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens populære buffet kr. 325,- eller Husets Burger med sprøde pommes kr. 175,-
og Nem Pause kr. 85,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


Supermusikalsk satire: MAGT indtager Herning med nyt show

Er det en fugl? Er det et forsinket SAS-fly? Nej, det er … ’SUPERMAGT’, som er det spritnye show fra satiregruppen MAGT. Showet ’SUPERMAGT’ kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 13. januar 2024, og på sædvanlig vis vil de seks unge mænd fra MAGT synge og joke sig gennem showet, hvor de spidder tidens tendenser.

For rigets tilstand er i forfald, og kriserne står i kø. Inflationen raser, nationer bekriger hinanden, og verdenshavene stiger lige så hurtigt som elpriserne. I denne dystre tid har vi mere end nogensinde før behov for håb og tryghed. Vi har behov for ’SUPERMAGT’.

Bevæbnet til tænderne med formidabel musikalitet og tyk dansk humor er MAGT nemlig klar til at bringe håbet tilbage til folket.

Kreativ gruppe med stor popularitet

Satiregruppen MAGT har optrådt i mere end syv år med blandt andet ’Det store fede gennembrud’ og ’Al MAGT til folket’ samt i adskillige TV-optrædener – heriblandt en nytårstale på DR2’s Deadline og spas i ’Året der gak 2022’.

Under coronapandemien blev gruppen populær på de sociale medier og fik millioner af visninger, da de gik viralt med deres satiriske sang-videoer.

Gruppen har også fået stor popularitet med deres live-optrædener, hvor de altid leverer nærværende, gennemmusikalsk underholdning, der er kendetegnet ved kreative tekster, smukke harmonier, tydelig ironi og charmerende levering.

MAGT henter inspiration fra revyhistoriens største talenter, og deres shows er pragteksemplarer på knivskarp og underholdende optræden. Du kan med andre ord trygt overgive dig til verdens nyeste ’SUPERMAGT’.

Nyd en supersjovt show med familie og venner.