Mahamad Habane
Mahamad Habane

Mahamad Habane

Ham der komikeren

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 10. september 2022 kl. 19:00

 Køb billet

Kr. 250,- 

FORLÆNG OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens populære buffet, kr. 275,- eller
Husets burger med sprøde pommes, kr. 155,-

Tilkøb menu på dette link.


Få masser af gode grin med Mahamad Habane i Herning

Mahamad Habane har fået danskerne til at grine i snart seks år, og nu er den dansk-somaliske standup-komiker klar til at sprede mere glæde og mange flere grin i MCH Herning Kongrescenter med sit første onemanshow ’HAM DER KOMIKEREN’.

 

Mahamad Habane har optrådt på scener landet over og har vist sit store talent på både livescenen og i TV. Han har også optrådt til kronprinseparrets årlige uddeling af priser, ’Comedy Aid/Grin til Gavn’, deltaget i ’Klipfiskerne’, ’BØH!!’, været vært for ’DM i Standup’ og nyligst deltaget i underholdningsprogrammet ’Stormester’.

’HAM DER KOMIKEREN’ er et show med sjov og positivisme. Med Mahamad Habanes altid glade sind, imødekommende publikumsinteraktion og knivskarpe jokes er du sikret en aften med førsteklasseskomik i MCH Herning Kongrescenter.

Men showet handler også om mere end bare jokes. Selv siger Mahamad Habane:

’HAM DER KOMIKEREN’ er kulminationen af seks års arbejde med comedy. I 2015 debuterede jeg på comedyscenen og har de sidste mange år brugt al min tid og energi på at lære alt det, jeg nu ved om comedy. I dag står jeg tilbage med et show, som er præget af den humor, du kender mig for. I showet fortæller jeg mere om, hvem jeg er, når jeg ikke står på en scene og gemmer mig bag et arsenal af jokes. Det er nemt at skrive en joke, men det er svært at fortælle noget af betydning. Når showet slutter, håber jeg, at du kender mig lidt bedre, så jeg ikke længere bare er ’HAM DER KOMIKEREN’, der siger sjove ting fra scenen.

Det bliver en morsom og lattervækkende aften – med et lille kig ind bag masken på ham den sjove mand – 10. september i MCH Herning Kongrescenter.