Mark le Fêvre
Mark le Fêvre

Mark le Fêvre

Heldig

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 9. juni 2022 kl. 19:00

 Køb billet

Forlæng oplevelsen med:

Restaurant Teater Kælderens
populære buffet , kr. 275,-
eller 
Husets burger med sprøde pommes, kr. 155,-.

Tilkøb menu på dette link.


Få grinet tilbage med Mark Le Fêvres nye show

Nyd mange gode grin og finurlige pointer om livet, når komiker Mark le Fêvre besøger MCH Herning Kongrescenter.

Mark le Fêvre debuterede i 2019 med sit populære og anmelderroste onemanshow ’BØVL’, som førte til nomineringen som ’Årets Komiker’ til Zulu Comedy Galla i 2019. ”Og mit kommende show bliver heller ikke så tosset endda,” lyder det lovende fra komikeren, som mange nok kender fra TV2’s seerhit ’Stormester’, hvor han siden 2018 har været medvært sammen med Lasse Rimmer. 

Omfavn livets bump

Hensigten med showet ’HELDIG’ er ”at få grinet tilbage, når der til tider ikke er skidemeget at grine af”, fortæller komikeren om showet, der blandt andet sætter fokus på at få en chance til og omfavne de bump, livet giver på vejen, i stedet for altid at male fanden på væggen.

Mere om Mark – prisbelønnet standupper

Mark le Fêvre, som har en bachelor i engelsk og dramaturgi fra Aarhus Universitet, begyndte som 20-årig at lave comedy i sin studieby, hvor han brugte en stor del af sin tid på standupscenerne. I 2012 vandt han ’Danish Open i Stand-Up’, og i 2013 blev han vært på morgenprogrammet ’Vågn Op’ på radiostationen The Voice.

Hans folkelige gennembrud foregik på de sociale medier, hvor hans videoer blev meget populære. Det førte til en nominering til 'Årets Talent' ved ZULU Comedy Galla i 2016, og i 2017 vandt han prisen for 'Årets Webstar' ved ZULU Awards.

Idéen til det nye onemanshow, ’HELDIG’, tog sit udspring i standup-debuten ’BØVL’, hvor Mark le Fêvre arbejdede med moralen: ”at det ikke kan betale sig at bekymre sig, da ens største frygt sjældent bliver til virkelighed”. 

Det bliver skarpt, underfundigt og sjovt. Og hvem kunne ikke godt bruge et godt grin – og måske følelsen af at være lidt heldig?

Selv siger komikeren: ”Jeg glæder mig til at komme ud med mit nye show,”