Men's Room 4
Men's Room 4

Men's Room 4

Med Torben Chris og Thomas Hartmann

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 13. november 2021 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 275,- 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 9926 9999.

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen.
Aftenens menu er Teater Kælderens buffet eller Husets burger - du kan tilkøbe menu, når du køber billet.

 

 

 


Thomas Hartmann og Torben Chris gæster Herning med Men’s Room 4

To af Danmarks mest produktive komikere, nemlig Thomas Hartmann og Torben Chris, kan opleves i MCH Herning Kongrescenter, når de 13. november 2021 indtager scenen med showet Men’s Room 4.

Det midtjyske publikum kan endnu en gang se frem til en underholdende aften i Teatersalen, når duoen Thomas Hartmann og Torben Chris lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter med deres seneste show Men’s Room 4: Mega Men. 

Ligesom de tidligere Men’s Room-shows er der lagt op til en aften, der byder på den ene joke efter den anden. Og omdrejningspunktet er særligt de hverdagsproblematikker, som publikum sandsynligvis grinende kan nikke genkendende til. Det hele er naturligvis en stærkt subjektiv version set fra den efterhånden knapt så moderne mands synsvinkel, men på trods af dette, henvender showet sig ikke kun til det mandlige køn. Én af de tilbagemeldinger, Hartmann og Chris ofte har fået er, at Men’s Room er bedre end parterapi: Par kan se showet sammen og derved få taget hul på nogle samtaler, og nok så vigtigt - grine sammen.

Det fjerde show kan ses uafhængigt af de tidligere shows, men har man set dem alle, vil man opdage den udvikling, der undervejs har været i de to komikeres privatliv. Fra at have været to ungkarle i faste forhold -men ugifte, er de begge i mellemtiden blevet gift og er sammenlagt indehavere af to huse på veje med stillebump, to stationcars, to børn og en hund. Og som de selv udtrykker, bevidner dette naturligvis, at livet med kvinderne slet ikke er så slemt - men stadig morsomt!

Men’s Room 4 kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 13. november 2021.