MGP 2019
MGP 2019

MGP 2019

Jyske Bank Boxen

lørdag 2. marts 2019 kl. 20:00

 Køb billet

MGP er UDSOLGT - du kan skrive dig på venteliste her

 

 


MGP vender tilbage til Herning i 2019

Der er lagt op til en kæmpe festaften for de mindste med et forrygende show og masser af sang, dans, musik samt festfyrværkeri, når Herning Kommune igen er Årets Grand Prix By, og Jyske Bank Boxen er vært for børnenes MGP 2019 lørdag 2. marts.

Lørdagen forinden, 23. februar, er det Dansk Melodi Grand Prix, der fylder multiarenaen.

Et festligt gensyn

Det er en aftale mellem DR, MCH og Herning Kommune, der sikrer, at Dansk Melodi Grand Prix 2019 og den populære børne-udgave, MGP, atter skal holdes i Jyske Bank Boxen. Det er tredje gang, at MGP holdes i Herning.

- I Herning ser vi frem til igen at være værter for den folkefest som Melodi Grand Prix er. Kombinationen DR, MCH og Herning har altid været en garanti for et godt show, og i Herning Kommune vil vi som Årets Grand Prix By 2019 yde vores for at gøre Dansk Melodi Grand Prix og MGP til en mindeværdig event for alle kommunens indbyggere uanset alder, siger Lars Krarup, borgmester i Herning Kommune.

Senest var Herning Årets Grand Prix By i 2017. Her blev der arrangeret mere end 70 forskellige aktiviteter for borgerne rundt omkring i kommunen som en del af Grand Prix festen.
I 2019 gentager Herning Kommune succesen og inviterer til aktiviteter for eksempelvis kulturinstitutioner, skoler, daginstitutioner og ældrecentre i hele Herning Kommune. Derudover inviteres lokale interessenter som museer, detailhandel, restaurationer og uddannelsesinstitutioner til at blive en del af festen.

Fakta:

MGP 2019 holdes lørdag 2. marts i Jyske Bank Boxen.

Herning og MCH har fire gange tidligere været vært for Melodi Grand Prix. Det bliver tredje gang, MGP holdes i Herning:
2013 - Vinder: Kristian - ”Den første autograf”
2017 - Vinder: Bastian - ”Frikvarter”

Følg alle nyhederne om MGP på dr.dk/MGP.

Se et gensyn med Mille fra Børne MGP 2018 herunder.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer