Midt om natten
Midt om natten

Midt om natten

MCH Herning Kongrescenter

fredag 5. april 2024 - lørdag 27. april 2024

 Køb billet

FRA KR. 375,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens overdådige buffet 325,- og Nem Pause kr. 85,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


OPLEV MUSICALEN ’MIDT OM NATTEN’ I MCH HERNING KONGRESCENTER

Du kan godt begynde at glæde dig til april 2024, hvor MCH Musical opfører musicalen ’Midt om natten’ i MCH Herning Kongrescenter. Musicalen hylder en af danskernes yndlingssangere Kim Larsen, som er en af de danske kunstnere, der har beriget os med allerflest slidstærke sange, der på en og samme tid rummer det store og det enkle, tilsat meget iørefaldende melodier. Som publikum får du et glædeligt genhør med store Kim Larsen-hits såsom ’Joanna’, ’Kvinde Min’, ’Susan Himmelblå’, ’Pianomand’ og mange flere. Musicalen tager dig derfor med på en nostalgisk rejse ind i Kim Larsens store og elskede sangkatalog.

TROUBADOUREN, DER FIK EN ROBERT, SKABTE SOUNDTRACKET TIL MANGES LIV

Musicalen ’Midt om natten’ er baseret på filmen af samme navn, hvor Kim Larsen spillede hovedrollen som Benny. Han modtog en Robert for sit skuespil i filmen, som han også havde skrevet en lang række sange til. Hans femte studiealbum ’Midt om Natten’ (1983) var nemlig samtidigt soundtracket til filmen. Sange som ’Papirsklip’, ’Haveje’ og ’Midt om natten’ herfra er siden blevet danske klassikere.

Der har været flere musicaludgaver af ’Midt om natten’, og det er den nyeste og meget anmelderroste version, der blev opført i Tivoli i København i 2021, som MCH skal producere. Den rummer cirka 30 Kim Larsen- og Gasolin-klassikere, som er endnu flere sange, også nyere, end i såvel filmen som tidligere musical-versioner.

Musicalen ’Midt om natten’ har premiere i MCH Herning Kongrescenter 5. april 2024 og spiller frem til 27. april.

Rolleliste:

Benny: Teit Samsø

Arnold: Daniel Høi-Nielsen

Susan: Laura Wildt

Tusindfryd: Martin Preisler

Charles, Kurtzen og Rockerledereren: Marc Olsen

Susans far m.fl.: Jon Kobberøe

Bumand, Fru Jensen m.fl.: Judith Hedager

Spacey: Pelle Vium

Kranen m. fl.: Kathrine Holmboe

Tuxen m.fl.: Julie Stahl

Ensemble: Andreas Borchmann, Haakon Durant, Ida Bech, Ida Lillesand, Kristoffer Mundbjerg, Line Poulsgaard, Maia Kirkedal, Martin Brincker, Nicoline Hammer, Sally Cordes, Søren Uldum og Trine Skovbjerg

Instruktør & scenograf: Jens Frausing

Koreograf: Jacob Andersen

Kostumedesign: Elsebeth Hede

Lysdesign: Theis Wermuth

Grafisk design: Anders Ladegaard

Lyddesign: Anders Buch

Stunt-koordinator: Lasse Spang Olsen

Kapelmester: Rasmus Steenberg

 

"Midt om natten" efter filmen af Balling og Bahs

Manuskript af Heinrich Christensen

Tekst & Musik af Kim Larsen & Gasolin m.fl.

Efter aftale med Lion Entertainment ApS

 

Kim Larsen (1945- 2018) var en dansk sanger, sangskriver og guitarist. Han fik sit gennembrud i rockgruppen Gasolin med hits som ’Rabalderstræde’, ’Kvinde min’ og ’Masser af succes’. Senere gik han solo og sang sig ind i danskernes historie og hjerter med en lang række hits og sin altid nærværende optræden. Han blev en af de største og mest folkekære musikere gennem tiderne med sine jordnære tekster og fængende melodier.

Filmen ’Midt om Natten’ (1984) var instrueret af Erik Balling og med Kim Larsen, Birgitte Raaberg og Erik Clausen på rollelisten. Filmen solgte 922.923 billetter, og den er dermed blandt de bedst sælgende danske film nogensinde

Soundtracket ’Midt om Natten’ (1983) er det bedst sælgende danske album nogensinde.

Musicalen ’Midt om Natten’ har premiere i MCH Herning Kongrescenter 5. april 2024 og spiller frem til 27. april. Musicalen er skrevet af Heinrich Christensen og rummer cirka 30 af Kim Larsens og Gasolins største sange. MCH’s opsætning af musicalen sker på 40-året for filmens premiere.