Natasha Brock
Natasha Brock

Natasha Brock

Ponydatter

MCH Herning Kongrescenter

fredag 16. maj 2025 kl. 19:00

 Køb billet

KR. 250,-


Standupkomiker Natasha Brock besøger Herning med nyt show

Glæd dig til at opleve Natasha Brocks skarpe humor, når hun lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter fredag 16. maj 2025. Natasha har en unik tilgang til livets absurditeter, som har gjort hende til en favorit på stand-up-scener, sociale medier og i populære tv-koncepter som Stormester, Forræder og LOL. Med showet ’Ha’ det godt i Natashaland’ beviste hun i 2022 sig selv – og nu er hun klar til igen at indtage scenen med sit spritnye soloshow ’Ponydatter’. Forvent intet mindre end charme, selvtillid og et væld af humor, når hun gæster Herning til en hylende morsom aften. 

Solide jokes, sjove observationer og relaterbare anekdoter 

Alle der er vokset op med søskende, kan garanteret genkende følelsen af, at forældre altid har en favorit blandt børnene. Og at favoritbarnet får ponyen som præmie. Natasha er vokset op sammen med to ældre søstre, og har som så mange andre kæmpet for forældrenes gunst. Indtil videre har hun dog til gode at få en pony. Med sit fjerde soloshow retter Natasha blikket indad og forsøger at finde ud af, hvordan det kan være, at kampen om at blive favoritten har fyldt så meget og fortsat gør. Med morsomme observationer og anekdoter fører Natasha på charmerende vis publikum gennem showet, dykker ned i opvæksten som nr. 3, omverdenens til tider urimelige forventninger - og det uundgåelige faktum at vi alle bliver ældre, og anerkendelsen af at der måske aldrig dukker en pony op.


En ærlig fortælling om stræben efter at være favoritten 

Selv udtaler den danske standupkomiker Natasha Brock sig om showet:
- Ponydatter bliver sat sammen af historier og oplevelser fra mit liv, blandet sammen med en god portion ting jeg har læst og lært rundt omkring, men som jeg ikke er helt sikker på, jeg 100% har forstået. Derudover bliver det også en ærlig fortælling om gerne at ville være favoritten, ikke kun i familien, men også venner og kollegaer og folk du lige har mødt, man af en eller anden mærkelig grund gerne vil imponere. Måske du kender den følelse? Og fortsætter:
- Det bliver mit tredje show, og jeg glæder mig virkelig meget til at komme rundt i hele landet og forhåbentlig give folk en ualmindelig sjov aften!

Der er altså en yderst morsom aften i vente, når Natasha gæster MCH Herning Kongrescenter til foråret 2025.