Night Of Freestyle
Night Of Freestyle

Night Of Freestyle

Show

Jyske Bank Boxen

lørdag 2. oktober 2021 kl. 19:00Showet er aflyst!

Alle billetkøbere har modtaget direkte besked fra arrangøren (via mail fra Ticketmaster) om detajler af refundering af billetter.


Vær opmærksom på, at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til shows, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler, som er Ticketmaster.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter. 

Night of Freestyle er aflyst


 


Night Of Freestyle showet er flyttet fra efteråret 2020 til nu at kunne opleves 02. oktober 2021 i Jyske Bank Boxen.

For spørgsmål omkring din billet kontakt gerne Ticketmaster Servicecenter på tlf. 70 15 65 65 eller via email: servicecenter@ticketmaster.dk

Danske action fans kan nu opleve freestyle showet, Night of Freestyle, når showet lægger vejen forbi Danmark for første gang nogensinde. Night of Freestyle kan opleves i Jyske Bank Boxen. 
 

Night of Freestyle byder på en kavalkade af de mest spektakulære stunts og tricks, som vil få enhver tilskuer til at hoppe på stolen af begejstring. Her kommer nogle af verdens bedste ekstremsportsudøvere inden for discipliner som Freestyle Motocross, Mountain Bike, BMX, Snowmobile, Quad og Buggy, som viser deres vildeste tricks på motorkøretøjer og cykler i et internationalt arenashow i verdensklasse.

Blandt de mange internationale motorkørere finder man også det unge danske freestyle talent Alex Porsing, der i foråret 2020 bragede igennem med spektakulære og halsbrækkende stunts i talentprogrammet Danmark har Talent på TV2. Allerede som 3-årig begyndte han som speedwaykører, og det udviklede sig senere til interessen for freestyle motocross. I dag har han som den eneste i Danmark sporten som sit levebrød. 
Med stunts som Body Varials, Double Backflip og Frontflip på cyklen, Backflips på BMX, Double Frontflips på mountainbiken og Backflip på buggyen vil Alex Porsing sammen med de andre internationale motorkørere give publikum en aften, de sent glemmer.