Night Of Freestyle
Night Of Freestyle

Night Of Freestyle

Show

Jyske Bank Boxen

lørdag 2. oktober 2021 kl. 19:00

 Køb billet

Priser
Siddepladser:
VIP pakke: kr. 1.195,- (læs mere længere nede på siden)
Kat. 1: kr. 595,-
Kat. 2: kr. 495,-
Kat. 3: kr. 450,-
Kat. 4: kr. 395,-
Kat. 5: kr. 350,-

Kørestol med ledsager: kr. 495,-

Alle priser er inkl. gebyr
Maks 10 billetter pr. kunde
 

Købte billetter til de to tidligere datoer 19.09.20 eller 08.05.21 gælder stadig til showet 2. oktober 2021 i Jyske Bank Boxen.
 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, Tlf. 9926 9999.
Kun direkte salg, ingen reservationer.

 

 


Vær opmærksom på, at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til shows, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler, som er Ticketmaster.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter. 

Night of Freestyle udsættes til 2021


Night Of Freestyle showet er flyttet fra efteråret 2020 til nu at kunne opleves 02. oktober 2021 i Jyske Bank Boxen.

For spørgsmål omkring din billet kontakt gerne Ticketmaster Servicecenter på tlf. 70 15 65 65 eller via email: servicecenter@ticketmaster.dk

Danske action fans kan nu opleve freestyle showet, Night of Freestyle, når showet lægger vejen forbi Danmark for første gang nogensinde. Night of Freestyle kan opleves i Jyske Bank Boxen. 
 

Night of Freestyle byder på en kavalkade af de mest spektakulære stunts og tricks, som vil få enhver tilskuer til at hoppe på stolen af begejstring. Her kommer nogle af verdens bedste ekstremsportsudøvere inden for discipliner som Freestyle Motocross, Mountain Bike, BMX, Snowmobile, Quad og Buggy, som viser deres vildeste tricks på motorkøretøjer og cykler i et internationalt arenashow i verdensklasse.

Blandt de mange internationale motorkørere finder man også det unge danske freestyle talent Alex Porsing, der i foråret 2020 bragede igennem med spektakulære og halsbrækkende stunts i talentprogrammet Danmark har Talent på TV2. Allerede som 3-årig begyndte han som speedwaykører, og det udviklede sig senere til interessen for freestyle motocross. I dag har han som den eneste i Danmark sporten som sit levebrød. 
Med stunts som Body Varials, Double Backflip og Frontflip på cyklen, Backflips på BMX, Double Frontflips på mountainbiken og Backflip på buggyen vil Alex Porsing sammen med de andre internationale motorkørere give publikum en aften, de sent glemmer. 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer