Nikolaj Stokholm
Nikolaj Stokholm

Nikolaj Stokholm

Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 15. april 2023 kl. 19:00

 Køb billet

KR. 320,- 

(kun enkeltpladser tilbage)

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens burger med sprøde pommes kr. 155,-

Køb spisning nedenfor


Få masser af gode grin med Nikolaj Stokholm i Herning

Nu kan dine lattermuskler få en ordentlig omgang motion til en forrygende aften, når standup-komiker Nikolaj Stokholm besøger hedens hovedstad med sit nye show ’Jeg er stadig Nikolaj Stokholm’. Nikolaj Stokholm er nemlig klar med sit tredje – og hidtil sjoveste, synes han selv – onemanshow i trilogien, som han har fået Danmark til at more sig kosteligt over.

Det første show, ’Mit liv som Nikolaj Stokholm’ (2017), handlede om barndommen, og hvad komikeren er rundet af. Det andet show, ’Turen går til Nikolaj Stokholm’ (2021), var en fortælling om, hvordan hans omgivelser reagerer på den, han er blevet til. I det nye show stiller han spørgsmålet: ’Hvad er det så, jeg gerne vil være?’ Såvel store som små, fjollede som seriøse tanker om, hvad livet bringer, bliver serveret på den karakteristiske og skæve Stokholm-facon.

At Nikolaj Stokholm er populært og lattervækkende selskab, er der håndfaste beviser på. Han blev i 2021 kåret som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla, bl.a. for onemanshowet ’Turen Går til Nikolaj Stokholm’. Showet solgte flere end 110.000 billetter rundt omkring i Danmark, og publikum lå flade af grin.

Kendt fra sjov i tv

Nikolaj Stokholms standup-karriere begyndte i 2007. Siden blev han landskendt for sin medvirken i TV2 Zulus ’Comedy Fight Club’. Mange danskere kender ham desuden fra TV 2 Zulu-programmerne ’Stand-up.dk’,  ’Zulu Kvæg-ræs’ og fra hans værtsrolle på forskellige tv-programmer. Stokholm har deltaget i ’Comedy Aid’ fire gange, har medvirket i tv-serier og været med til at skabe hylemorsomme øjeblikke som paneldeltager i populære tv-programmer som TV2’s ’Klipfiskerne’ og ’Rundt på Gulvet’. Han har tilmed været vært for diverse shows, heriblandt ’Zulu Comedy Festival Preview Show’, ’Reumertprisen’ og ’Zulu Comedy Galla’.

Du og dine venner kan se frem til en stærkt underholdende oplevelse med Stokholm på scenen i Herning – og man kan sagtens få det fulde udbytte af dette show uden at have set de to andre.