Nøddeknækkeren
Nøddeknækkeren

Nøddeknækkeren

Moskva-teatret ”Klassisk ballet”

MCH Herning Kongrescenter

fredag 13. januar 2023 kl. 19:30

 Køb billet

Kr. 565,-

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 9926 9999.

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. 
Aftenens menu er en lækker tapas-anretning - du kan tilkøbe menu, når du køber billet.

 

 


Oplev den legendariske ballet "Nøddeknækkeren" i Herning

BEMÆRK - NY DATO:

Balletten er blevet flyttet fra 14. januar 2021. 

Den 13. januar 2023 præsenterer Moskva-teatret ”Klassisk ballet” den legendariske forestilling af Tjajkovskijs ballet "Nøddeknækkeren" i MCH Herning Kongrescenter

Balletten ”Nøddeknækkeren” blev opført for første gang i 1892 på Mariinsky Teatret i Sankt Petersborg. ”Nøddeknækkeren” er et eventyr, hvor flere temaer bindes sammen - her er der både en sjov julestemning og en mystik, som er meget karakteristisk for Hoffmanns arbejde. For tilskuere - børn og voksne - er denne ballet blevet til en virkelig spændende og charmerende nytårshistorie, for næsten ingen fejring af jul og nytår finder sted uden tilstedeværelsen af de vidunderlige og kloge helte i dette eventyr. Balletforestillingen "Nøddeknækkeren" har en speciel plads i repertoiret af Moskva-teatret "Klassisk ballet - XXI århundrede", der er instrueret af den anerkendte russiske balletkunstner Yelizaveta Nebesnaya. Teatrets hovedopgave er at bevare traditionerne for den klassiske russiske ballet ved brug af det 21. århundredes teknologier til at gøre dem forståelige for den moderne tilskuer.

Olga Azizova - medlem af bestyrelsen for selskabet "WORLDSTARS", arrangør af gæsteturneer af Moskva-teatrets "Klassisk ballet" udtaler:

“Jeg er stolt over, at selskabet "WORLDSTARS" allerede i 10 år har arrangeret unikke verdensberømte koncerter og balletopførelser i fire lande - Letland, Estland, Sverige og Norge. I løbet af disse år har flere tusinde tilskuere haft mulighed for at se forestillinger med fremragende balletdansere fra Paris-operaen, Mariinsky Teatret, Den Kongelige Ballet i Danmark samt andre teatre og nyde dansens unikke magi. 

Jeg kan med stor glæde meddele, at Moskva-teatret ”Klassisk Ballet” den 13. januar 2023 præsenterer den legendariske forestilling af Tjajkovskijs ballet "Nøddeknækkeren" i MCH Herning Kongrescenter, hvor tilskuerne får mulighed til at opleve fremragende dansere, farverige kostumer og fabelagtige dekorationer. Jeg tror virkelig på, at når du har set forestillingen, vil du huske denne vidunderlige aften med særlig kærlighed. Det er meget vigtigt for mig, at denne nytårsfortælling skaber en festlig følelse hos enhver tilskuer og overbeviser dem om, at klassisk ballet kan være meget spændende. Oplev balletten "Nøddeknækkeren", og når du forlader salen i et fantastisk humør, vil du være glad for, at du tilbragte denne aften sammen med os!"

Varighed med pause: 2 timer 
Anbefales fra: 5 år

Arrangør: SIA Worldstars