Nøddeknækkeren
Nøddeknækkeren

Nøddeknækkeren

Magisk ballet for store og små

MCH Herning Kongrescenter

fredag 13. januar 2023 kl. 19:30

 Køb billet

KR. 565,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Husets lækre tapasanretning kr. 185,- og Nem Pause kr. 85,-
Spisningen foregår i Cabaretsalen

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


Nøddeknækkeren

Legendarisk klassisk ballet ”Nøddeknækkeren” af P.Tjajkovskij med balletsolister fra førende europæiske teatre.

Balletten ”Nøddeknækkeren” blev opført for første gang i 1892 på Mariinsky Teatret i Sankt Petersborg. ”Nøddeknækkeren” er et eventyr, hvor flere temaer bindes sammen - her er der både en sjov julestemning og en mystik, som er meget karakteristisk for Hoffmanns arbejde. For tilskuere - børn og voksne - er denne ballet blevet til en virkelig spændende og charmerende nytårshistorie, for næsten ingen fejring af jul og nytår finder sted uden tilstedeværelsen af de vidunderlige og kloge helte i dette eventyr.

I ”WORLDSTARS” forestillinger deltager solister og balletdansere fra Paris-operaen, La Scala, Royal Ballet i London, Tjekkisk Nationalballet, Barcelona Ballet, Bordeaux Nationalballet og andre, og ”Nøddeknækkeren” har en helt særlig plads i selskabets repertoire. ”WORLDSTARS” hovedopgave er at bevare den klassiske ballets arv uændret, for at gøre den tæt for forståelsen af ​​det moderne publikum.

Olga Azizova - medlem af bestyrelsen for selskabet "WORLDSTARS", arrangør af gæsteturneer udtaler:

“Jeg er stolt over, at selskabet "WORLDSTARS" allerede i 12 år har arrangeret unikke verdensberømte koncerter og balletopførelser i fire lande - Letland, Estland, Sverige og Norge. I løbet af disse år har flere tusinde tilskuere haft mulighed for at se forestillinger med fremragende balletdansere fra Paris-operaen, La Scala, Royal Ballet i London samt andre teatre og nyde dansens unikke magi. Jeg kan med stor glæde meddele, at ”WORLDSTARS” den 13. januar 2023 præsenterer den legendariske forestilling af Tjajkovskijs ballet "Nøddeknækkeren" i MCH Herning Kongrescenter, hvor tilskuerne får mulighed til at opleve fremragende dansere, farverige kostumer og fabelagtige dekorationer. Jeg tror virkelig på, at når du har set forestillingen, vil du huske denne vidunderlige aften med særlig kærlighed. Det er meget vigtigt for mig, at denne nytårsfortælling skaber en festlig følelse hos enhver tilskuer og overbeviser dem om, at klassisk ballet kan være meget spændende. Oplev balletopvisningen "Nøddeknækkeren", og når du forlader salen i et fantastisk humør, vil du være glad for, at du tilbragte denne aften sammen med os!"

Varighed med pause: 2 timer

Anbefales fra: 5 år

Kilde: Worldstars (arrangør)