Nøddeknækkeren
Nøddeknækkeren

Nøddeknækkeren

Ballet

MCH Herning Kongrescenter

søndag 14. januar 2024 kl. 16:00

 Køb billet

FRA KR. 620,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens
populære buffet kr. 325,- og Nem Pause kr. 89,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


Bliv fortryllet af balletten ’Nøddeknækkeren’ i Herning

Selskabet WORLDSTARS, arrangør af forestillinger med balletdansere fra Paris-operaen, La Scala, Royal Ballet i London og andre præsenterer den legendariske ballet "Nøddeknækkeren" af P. Tjajkovskij.

Balletten ”Nøddeknækkeren” blev opført for første gang i 1892 på Mariinsky Teatret i Sankt Petersborg. ”Nøddeknækkeren” er et eventyr, hvor flere temaer bindes sammen - her er der både en sjov julestemning og en mystik, som er meget karakteristisk for Hoffmanns arbejde. For tilskuere - børn og voksne - er denne ballet blevet til en virkelig spændende og charmerende nytårshistorie, for næsten ingen fejring af jul og nytår finder sted uden tilstedeværelsen af de vidunderlige og kloge helte i dette eventyr.

I ”WORLDSTARS” forestillinger deltager solister og balletdansere fra Paris-operaen, La Scala, Royal Ballet i London, Tjekkisk Nationalballet, Barcelona Ballet, Bordeaux Nationalballet og andre, og ”Nøddeknækkeren” har en helt særlig plads i selskabets repertoire. ”WORLDSTARS” hovedopgave er at bevare den klassiske ballets arv uændret, for at gøre den tæt for forståelsen af ​​det moderne publikum.

Anbefales fra: 5 år