Nøddeknækkeren
Nøddeknækkeren

Nøddeknækkeren

Ballet

MCH Herning Kongrescenter

søndag 14. januar 2024 kl. 16:00

 Køb billet

FRA KR. 620,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens
populære buffet kr. 325,- og Nem Pause kr. 89,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


Bliv fortryllet af balletten ’Nøddeknækkeren’ i Herning

Selskabet ”WORLDSTARS”, arrangør af forestillinger med balletdansere fra Paris-operaen, La Scala, Royal Ballet i London og andre præsenterer den legendariske ballet ”Nøddeknækkeren” af P. Tjajkovskij.

Balletten ”Nøddeknækkeren” blev opført for første gang i 1892 på Mariinsky Teatret i Sankt Petersborg. ”Nøddeknækkeren” er et eventyr, hvor flere temaer bindes sammen - her er der både en sjov julestemning og en mystik, som er meget karakteristisk for Hoffmanns arbejde. For tilskuere - børn og voksne - er denne ballet blevet til en virkelig spændende og charmerende nytårshistorie, for næsten ingen fejring af jul og nytår finder sted uden tilstedeværelsen af de vidunderlige og kloge helte i dette eventyr.

I ”WORLDSTARS” forestillinger deltager solister og balletdansere fra Paris-operaen, La Scala, Royal Ballet i London, Tjekkisk Nationalballet, Barcelona Ballet, Bordeaux Nationalballet og andre, og ”Nøddeknækkeren” har en helt særlig plads i selskabets repertoire. I dag foregår WORLDSTARS-projekter i Letland, Estland, Sverige, Norge, Danmark og De Forenede Arabiske Emirater og giver publikum mulighed for at se ballet af høj kvalitet, der inspirerer og bevæger. ”WORLDSTARS” hovedopgave er at bevare den klassiske ballets arv uændret.

Olga Azizova - medlem af bestyrelsen for selskabet “WORLDSTARS”, arrangør af gæsteturneer:

Jeg er glad for at kunne præsentere en festforestilling for hele familien i MCH Herning Kongrescenter. Nøddeknækkeren bliver udført af  glimrende europæiske balletdansere, og jeg er sikker på, at når karaktererne rører dit hjerte i denne mirakuløse balletforestilling, vil du dele glæden ved denne specielle aften med dine kære med stor varme. Det er meget vigtigt for mig, at hver forestilling tager publikum med på en glædelig og inspirerende rejse ind i kunstens verden, der virkelig rører sjælen. Kom og se Nøddeknækkeren, og når du kommer hjem efter forestillingen i godt humør, vil du være rigtig glad for at have startet året 2024 i en festlig atmosfære!

Varighed med pause: 2 timer

Anbefales fra: 5 år