Piaf
Piaf

Piaf

Fermaten

torsdag 26. september 2024 kl. 19:30

 Køb billet

Løssalgspris: kr. 235,-

Abonnementspris: kr. 160,-

Bestil abonnement her 
i MCH Billetsalg eller på tlf. 9926 9999

 

 

 

 

 

 

 


Harmonisk hyldest til Édith Piaf i Herning

Oplev nogle af Édith Piafs mest elskede sange i en harmonisk og smuk opsætning, der involverer både harmonika, violin, kontrabas og klaver, på Fermaten i Herning 26. september 2024, når dygtige Cecilia Lindwall vækker talrige Piaf-numre til live. 

Her bliver publikum taget med på en musikalsk rejse gennem Édith Piafs Liv begyndende med ’La vie en rose’, ’L’hymne á l’amoure’, ’Padam’, ’L’accordeoniste’, ’Milord’, ’Non’ og ’je ne regrette rien’ og helt frem til hendes sidste udgivelse ’L’homme de Berlin’. Der bliver spillet og sunget med humor, glæde og kærlighed, og der er lagt op til én lang fejring af Édith Piaf og af livet generelt.

Fransk forbillede 
Édith Piaf var en af Frankrigs mest elskede sangerinder, ligesom hun bemærkede sig på teaterscenen. Hun var et forbillede for mange unge kunstnere, inspirerede mange sangskrivere og nød også international anerkendelse psykiske problemer til trods.

Nu kan det midtjyske publikum glæde sig til et genhør med de smukke fransksprogede numre, og den musikalske hyldest til Édith Piaf har da også kastet flotte ord af sig i Kristeligt Dagblad:

- Cecilia Lindwall var tydeligvis i sit es i dette repertoire. Desuden var hun begunstiget af det lille kammermusikalske ensemble, der akkompagnerede hende på harmonika, violin, kontrabas og klaver. De fire dygtige musikere spillede med liv og lyst – og samspillet med Lindwall var præget af et ”glimt i øjet”, lød det blandt andet i anmeldelsen af journalist og forfatter Peter Dürrefeldt.

Gå ikke glip af en stor musikalsk oplevelse på Fermaten i Herning torsdag 26. september 2024.

Medvirkende
Cecilia Lindwall, sang
Andreas Orlowitz, violin
Martin Bennebo, akkordeon
Mette Hanskov, kontrabas
Knud Rasmussen, piano og musikarrangement

Arrangør: Herning Teater
herningteater.dk - herningteater@mail.dk