Pretty Woman
Pretty Woman

Pretty Woman

MCH Herning Kongrescenter

onsdag 14. december 2022 - søndag 18. december 2022

 Køb billet

FRA KR. 345,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens populære buffet kr. 275,-, Husets burger med sprøde pommes kr. 155,- og Nem Pause kr. 75,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


Oplev Broadway-succesen ‘Pretty Woman – The Musical’ i Herning

Mange danskere har set den populære og elskede komedie med Julia Roberts og Richard Gere i hovedrollerne, og nu kan den romantiske fortælling ’Pretty Woman’ opleves som musical i MCH Herning Kongrescenter. Her kan du genopleve alle de uforglemmelige øjeblikke fra filmen og lære de ikoniske karakterer endnu bedre at kende. Foruden kæmpehittet ’Pretty Woman’ af Roy Orbison byder musicalen på et nostalgisk genhør med 90’erne i nye, rockede toner af ikoniske Bryan Adams. 

’Pretty Woman – The Musical’ havde premiere på Broadway i 2018, hvor den spillede for fulde huse og modtog flotte anmeldelser. Den er i dag overført til West End i London, hvor den ligeledes høster stor succes, og nu kan musicalen for første gang opleves i Danmark.

Stærke skuespillere på rollelisten


Rollerne som Vivian Ward og Edward Lewis spilles af musicalstjernerne Nina Maria Schjødt Lybæk Hansen og Tomas Ambt Kofod, og så kan publikum glæde sig til at opleve skuespilleren Troels Lyby i en række roller. Rollen som Vivians veninde Kit spilles og synges af Sara Gadborg.

Der venter Herning en musicaloplevelse af de helt store, lyder det fra producent bag forestillingen Thomas Langkjær fra Lion Entertainment:

- Jeg tør godt love et fedt show af en musical med masser af supergod musik, fede dansenumre og romantik, der driver ned af væggene.

Forestillingen spilles på dansk.