Red Bull Drift Shifters
Red Bull Drift Shifters

Red Bull Drift Shifters

Eventpladsen på P1 - foran Jyske Bank Boxen og MCH Arena

lørdag 5. september 2020 kl. 16:30

 Køb billet

COVID-19 STATUS

Arrangør: Red Bull

Status: Arrangøren har flyttet datoen til lørdag 5. september 2020

 

 

PRISER

U. 16 billet kr. 150,-
Standardbillet kr. 295,-
Kørestolsplads + ledsager kr. 295,-
Banens Bedste Pladser kr. 595,- (UDSOLGT)

Alle priser er inkl. gebyr.

Læs billetinformation, se video og billeder nedenfor.
 


COVID-19-OPDATERING: Red Bull Drift Shifters er flyttet fra 16. maj til 5. september 2020

 

Som følge af den skærpede covid-19-situation er Red Bull Drift Shifters udsat til 5. september 2020.  

Hvis du allerede har købt billet til Red Bull Drift Shifters, vil din nuværende billet være gyldig til den nye dato.
Billetkøbere er naturligvis blevet kontaktet direkte med yderligere information. Læs mere her: RedBull.com/DriftShifters/FAQ 


 

VERDENS BEDSTE DRIFTERE INDVIER MCH’S NYE EVENTPLADS

I foråret 2020 bliver den nye eventplads foran Jyske Bank Boxen og MCH Arena omdannet til én stor pinball-maskine, når Herning bliver vært for første stop af Red Bull Drift Shifters 2020, hvor drifting-verdenseliten konkurrerer.

- Jeg er ekstatisk over at kunne afsløre, at Red Bull Drift Shifters skal til Herning. Siden vi lavede vores vilde filmprojekt med Red Bull i Vejle, har jeg glædet mig til at vise danskerne, hvad det er, vi kan. Og det her format er helt anderledes, end det folk er vant til at se. Så jeg håber, at alle kommer ud til vores event, siger ”Mad” Mike Whiddett, der er en af verdens bedste driftere.

Og Red Bull Drift Shifters ér et helt unikt motorsportsformat. De specialbyggede drifting-biler fungerer som kugler på pinball-banen, hvor det gælder om at være tættest på banens kanter. Rundt omkring er der installeret high-tech-sensorer, der måler bilernes fart – og ikke mindst hvor tæt de kommer på banens kanter. Jo tættere, jo bedre.

Modsat almindelige drifting-konkurrencer er der altså ingen dommere, der skal bedømme kørernes løb. Med hjælp fra sensorerne bliver drifternes scorer med det samme synlige for publikum, så der hele tiden kan følges med i, hvem der klarer sig bedst.

Eventpladsen indvies
For første gang tages den nye eventplads foran Jyske Bank Boxen og MCH Arena i brug, når Red Bull Drift Shifters lægger vejen forbi Herning. Og det vækker glæde:

- Vi er rigtig glade for, at Red Bull har fået øje på Herning. Det er et virkelig stort brand, der laver enormt gennemførte og professionelle events. Samtidig betyder eventet, at der er debut til den nye eventplads foran MCH Arena, som kan byde på en helt særlig amfiteater-fornemmelse. Den glæder vi os både til at se i brug og til at vise frem for publikum, siger Jørgen Krogh, der er direktør for By, Erhverv og Kultur i Herning Kommune.

Red Bull Drift Shifters er en international drifting-serie, der har rejst verden rundt. Sidste år var der blandt andet stop i engelske Liverpool, ligesom drifting-konkurrencen også har været i Australien. Listen over driftere til Red Bull Drift Shifters i Herning vil løbende blive afsløret.

Red Bull Drift Shifters kan opleves på eventpladsen foran MCH Arena og Jyske Bank Boxen lørdag 5. september 2020. Læs mere og køb billetter via mch.dk.Billetinformation:
Med en standardbillet kan du vælge mellem en ståplads helt op ad den cirkelformede bane, eller en siddeplads på en af tribunerne. Alle pladserne bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet.

UDSOLGT: Banens Bedste Pladser sikrer dig den bedst mulige udsigt til banen og drifters. Du vil være tæt på hovedforhindringen af banen, hvor kørerne ofte kommer forbi med fuld speed. Der vil være god udsigt til storskærmen, så du hele tiden kan følge med i scoren og den vildeste action. Og så vil der være egen bar i området, hvor du har 5 drinksbilletter, du kan bruge. Der er yderst begrænset antal billetter til Banens Bedste Pladser, så du skal være hurtigt ude.

Hvis du skal have nogen med, som er under 16 år, kan man købe en u. 16-billet til 150 kr. Med en u. 16-billet får du adgang til samme områder som med en standardbillet. Så kan hele familien være med!

Hvis du kommer til Red Bull Drift Shifters i kørestol, kan du købe billet til en kørestolsplads + ledsager for 295 kr. Der er et begrænset antal billetter til kørestolspladser.

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer