Ruben Søltoft
Ruben Søltoft

Ruben Søltoft

Ting fra min mund

MCH Herning Kongrescenter

+ Jacob Taarnhøj

torsdag 30. maj 2019 kl. 17:00

 Køb billet

Kr. 245,- 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, 
tlf.  9926 9708.

Aldersbegrænsning: 15+

Spisning i Restaurant Teater Kælderen 
Husets burger m/ bådkartofler kr. 145,-
Restaurant Teater Kælderens lækre buffet kl. 248,-

Bestil bord på tlf. 9926 9927
Ved køb af spisebillet er der automatisk reserveret bord i Restaurant Teater Kælderen fra kl. 17.00.
 


Ruben Søltoft klar med nyt one-man-show!

I efteråret 2018 er komiker Ruben Søltoft klar med sit andet one-man-show – den kærkomne efterfølger til debutsuccesen 'Mit Hoved' fra 2015. Dengang imponerede Søltoft publikum og anmeldere med personlige anekdoter, charmerende selvkritik og skarpe punchlines. Nu er han på banen igen, og du kan se frem til endnu et indblik i komikerens excentriske verden.
 
I showet 'Ting Fra Min Mund' får publikum lov til at hilse på Søltoft i version 2.0. Selvom den karakteristiske frisure stadig kæmper med hjernen om hvem, der krøller mest, så er det en mere voksen udgave af den populære herre, man møder i 2018. Han deler dog stadig gavmildt ud af egne livsoplevelser og pinlige erfaringer, og i en verden, hvor det handler usundt meget om at passe ind, er han også anderledes, akavet og forbandet følsom.

Alle disse personlige træk berører Ruben Søltoft i det kommende show – hvor du skal forvente det uventede, når han går på scenen. Han er ældre, men stadig lidt af en pjatrøv!
 
Til Søltofts one-man-show-debut væltede publikum ind til udsolgte sale landet over, og hver aften beviste han sit værd og gav tusindvis af comedyfans en privat guidet rundtur på øverste etage. En turné som i sidste ende udløste en nominering som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla.
 
Om det nye show siger Søltoft selv:
"Jeg har rigtig store forventninger, og jeg glæder mig åndssvagt meget til at komme hele landet rundt og kilde publikum med ord! Showet kommer til at vare cirka 80 minutter inklusive grinepauser. Mine egne grinepauser. Jeg tror virkelig, det bliver sjovt!”

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer