Så langt, så … dan?
Så langt, så … dan?

Så langt, så … dan?

Fermaten

onsdag 25. oktober 2023 kl. 19:30

 Køb billet

Løssalgspris: kr. 235,-

Abonnementspris: kr. 160,-

Bestil abonnement her 
i MCH Billetsalg eller på tlf. 9926 9999

 

 

 

 


Solo-kabaret spidder samtiden midt i Herning

Han er kendt for at være brokke sig og være sur – på den rigtigt sjove og skarpe måde. Endnu en gang præsenterer den fire gange Reumert-nominerede dramatiker, satiriker, instruktør, skuespiller og kunstneriske leder på Café Liva Jacob Morild en satirisk solo-kabaret. Denne gang under titlen ’Så langt, så … dan?’

Jacob Morild tror stadig, han lever evigt, selvom han er mere end midaldrende. Lever evigt ... det er politisk meget lig det aktuelt valgte folketing – altså lidt som en skomagervals: ’Først den ene vej og så den anden vej og tju og tju og …’ hva' så?

Og hvad med klimaet? Er det kun hans hustru eller også ham selv, der er ramt af hedeture?

Alt dette og meget mere bliver som vanligt behandlet sort-satirisk med en knivspids crazy-musikalsk komik og almindeligt fjolleri.

Solo-kabaretten er vanen tro skrevet og instrueret af Jacob Morild selv, som også står mutters alene på scenen. Men han kan sagtens underholde dig og dine venner en hel aften.

Giv dig selv og dem, du nyder et godt grin med, en unik og morsom oplevelse med skarp humor og begavet optræden fra en mester, der kan det hele selv.

Spillested: Fermaten 

Manuskript og medvirkende: Jacob Morild
Producent: Café Liva

Arrangør: Herning Teater
herningteater.dk - herningteater@mail.dk