Sallys far
Sallys far

Sallys far

Team Teatret

lørdag 18. januar 2025 kl. 11:00

 Køb billet

Voksne kr. 125,- / Børn kr. 75,-

 

 

 


OPLEV FAMILIEFORESTILLINGEN OM ’SALLYS FAR’ MED MUSIK AF SIGURD BARRETT

Mange familier morer sig kosteligt over bøgerne om Sallys far. 18. januar 2025 kan du og din familie opleve ’Sallys far’ som teaterstykke for hele familien i Team Teatret i Herning.

De populære bøger ”Sallys Far” er udgangspunktet for Louise Schouw Teaters forestilling.  Her møder vi Sally, hendes spøjse lillebror, Eddie, hendes ven, Svend, og ikke mindst Sallys sjove og skøre far, der ikke er som andre fædre.

For sagen er den, at Sallys far er sygt pinlig. For eksempel når han får den skøre idé, at han vil være youtuber, eller når han beslutter sig for, at han ikke gider at være voksen, så han og Sally må bytte roller. Han er også en vildt dårlig taber, og når han får mandeinfluenza, er det Sally, der må sørge for, at han får kiks og kakaomælk. Men kedelig – dét er Sallys far ikke!

Forestillingen, som rummer nyskrevne sange, komponeret af Sigurd Barrett og Eskild Dohn, er fuld af sjov, ballade og rørende øjeblikke. Alt sammen noget, der rammer hele familien – i lattermusklerne og hjertet. Der bliver masser at grine af og snakke om bagefter. For bag fars fis og ballade er der også alvor, som vækker eftertanke hos både store og små.

Forestillingen er baseret på bøgerne om ”Sallys Far” af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen udgivet af Forlaget Carlsen. Bøgerne er et kæmpehit blandt danske børnefamilier, som ikke kan få nok af de sjove historier om far, Sally og Eddie.

Iscenesættelse: Louise Schouw
Scenograf: Niels Secher
Dramatisering: Gunvor Reynberg
Musik: Sigurd Barrett & Eskild Dohn
Koreograf: Rebekka Lund
Lysdesign: Kristian Specht
Medvirkende: Kristian Holm Joensen, Marianne Gonnov Bøgelund, Morten Bo Koch, Anton Sager
Producent: Louise Schouw Teater

Arrangør: Herning Teater
herningteater.dk - herningteater@mail.dk