SHOWTIME
SHOWTIME

SHOWTIME

Musik, komik, panik - Det er SHOWTIME!

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 4. marts 2023 kl. 20:00

 Køb billet

KR. 350,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens populære buffet kr. 295,- og Nem Pause kr. 85,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor

 


Musikalsk og vanvittigt comedyshow med Søren Dahl og Karen-Marie Lillelund

Det slår gnister, når tidligere bakkesangerinde og en af landets mest elskede foredragsholdere Karen-Marie Lillelund teamer op med radiovært og pianist Søren Dahl i MCH Herning Kongrescenter. Glæd dig til et musikalsk comedyshow, hvor modsætninger mødes; Ild og vand. Bybo og bonderøv. Stiletter og sutsko. Kan de mon samle storladne musicalhits, skarp satire, storytelling og endda riverdance i ét og samme show?

Der er lagt op til et vanvittigt show i MCH Herning Kongrescenter med masser af musik og godt humør i to dele, der giver dig svaret. Kom med backstage, hvor alle mulige og umulige idéer ser dagens lys – og en del ser bunden af skraldespanden. Og så kommer spørgsmålene om alt det praktiske: Hvad mon der gemmer sig i køleskabet? Krøller roberne? Kan de to egoer enes om menuen? Virker røgmaskinerne? Og hvad med den digitale lyssætning? Alt kan ske, inden tæppet går op.

Og når det sker, og Dahl og Lillelund for alvor indtager de skrå brædder i Herning, bindes der på morsomste vis sløjfe på første dels anekdoter og vittige betragtninger, samtidig med at nye jokes, sketches og musikalske indslag ser dagens lys. Det bliver en akt, der spænder fra det helt elegante til det meget kiksede.

Multikunstnere i skøn forening i Herning
Karen-Marie Lillelund er en af landets absolut førende entertainere og foredragsholdere. Hendes livskloge, inspirerende og utroligt morsomme betragtninger om vores liv og omkring humor er ganske enkelt i særklasse, og selvironien fejler bestemt heller ikke noget. Med et CV, hvor der både står tidligere bakkesangerinde, musicalsangerinde, forfatter, podcaster og ikke mindst succesfuld foredragsholder, er der garanti for en underholdende aften i MCH Herning Kongrescenter.

Med sig på scenen har hun multikunstneren Søren Dahl, der blandt andet har arbejdet som musiker, komponist, standupkomiker og forfatter. Men han er nok mest kendt som stemmen bag de ikoniske radioprogrammer ‘Cafe Hack’ og ‘Dahl på Hack’. Søren Dahl har turneret med De Nattergale, Jacob Haugaard og med flere soloshows, der alle har været vist på TV 2.

Showet ’SHOWTIME’ er skrevet af mesterskriverne Vase & Fuglsang, der har arbejdet med teater og comedy i 25 år. De har blandt andet skrevet shows for kendte komikere som Andreas Bo, Jacob Haugaard og Finn Nørbygaard, men er formentlig mest kendt for deres arbejde på Cirkusrevyen, hvor de står bag en stor del af Ulf Pilgaards sketches.