Shu-bi-dua the Musical
Shu-bi-dua the Musical

Shu-bi-dua the Musical

MCH Herning Kongrescenter

onsdag 30. marts - søndag 3. april

 Køb billet

Fra 395,-

 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 9926 9999.

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen.

Bestil spisning her til: 30. marts, 1. april, 2. april (ifm. forestilling kl. 20), 2. april (ifm. forestilling kl. 16) eller 3. april


Landskendt Shu-bi-dua-musical kommer til Herning

Forrygende genhør med de største Shu-bi-dua-hits

******(JP) ******(GHD) ******(Ungt Teaterblod) ******(Børsen) ******(Kultunaut)

Tonerne af ’Hvalborg’, ’Vuffeli-vov’ og alle de andre højtelskede Shu-bi-dua-ørehængere vil fylde Koncertsalen i MCH Herning Kongrescenter i foråret 2022, når musicalsuccesen ’SHU-BI-DUA – THE MUSICAL’ tager publikum med på en uforglemmelig rejse tilbage i tiden. 

Musicalen tiltrak flere end 180.000 musicalglade danskere i 2015, ligesom stykket høstede en lang række seksstjernede anmeldelser. Mens 2015-musicalen var en hyldest til Shu-bi-duas store musikalske aftryk, ærer genopsætningen desuden den folkekære frontfigur Michael Bundesen, der gik bort i 2020. 

Shu-bi-duas iørefaldende landeplager er afsættet for en rejse tilbage i tiden til 80´erne og 90´ernes Danmark med den anderledes dreng Mick som musicalens omdrejningspunkt. Gennem Shu-bi-duas skarpe, frække og gakkede tekster følger publikum Micks udvikling og hans kamp for at finde lykken og sin plads i livet.  

Genopsætningen af musicalen er med størstedelen af castet fra den originale produktion, ligesom Thomas Agerholm – der også står bag musicalsucceser som ’Seebach’, ’Disneys Klokkeren fra Notre Dame’ og ’The Bodyguard’ – igen er ved instruktør-roret. På rollelisten er både spirende talenter og mere erfarent islæt i form af blandt andre Trine Pallesen, der har medvirket i DR-storserien ’Rejseholdet’. I de to hovedroller som drømmeren Mick og hans udkårne Sille er to nyudklækkede stortalenter fra Den danske Scenekunstskole, Thor Vestergaard og Alberte Hønnicke Kyst.