Simon Jul
Simon Jul

Simon Jul

Så langt, så godt

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 14. oktober 2023 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 300,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens Buffet 295,- eller Burger med sprøde pommes kr. 175,-
og Nem Pause kr. 85,-

KØB SPISNING OG NEM PAUSE NEDENFOR


Simon Jul deler ustyrlige oplevelser fra 25 år i underholdningsbranchen

Nu kan Herning møde den populære komiker, skuespiller og musiker Simon Jul, når han 14. oktober i MCH Herning Kongrescenter gør status over sit liv i underholdningsbranchen indtil videre med showet ”Så langt, så godt”.

For Simon Jul har nu gennem 25 år været en fast del af og sat sit eftertrykkelige præg på den danske underholdningsbranche. Rigtig mange danskere har moret sig over ham i satire-serierne ’Banjos Likørstue’ (2001) og ’Torsdag i 2'eren’ (2002), og han har desuden medvirket i så forskelligartede genrer som spillefilmen ’Slim Slam Slum’ (2002), reklamer for Sonofon og Toyota og i Mads Brüggers dokumentar-serie ’Det røde kapel’ (2006), hvor det lykkes at komme ind i det meget lukkede Nordkorea under dække af en kulturel udveksling. Simon Jul har desuden medvirket i TV 2 Zulus komedie-serie ’Mørk og Jul’. Han var morgenradiovært hos ’Morgenhyrderne’ på Radio 100FM, og han er inaktiv musiker i rockbandet ’Den Franske Revolution’ og har været livemusiker på turné med Niarn og Suspekt. Han har været med i ’Stormester’, ’Vild med dans’, madprogrammet ’Oraklet fra Fondue’, for han er også madentusiast, og meget mere.

Alt dette deler han nu ud af for første gang. Publikum bliver inviteret med på hans livsrejse gennem alle de programmer, han har medvirket i, ’Mujaffa-spillet’, Michelin-restauranter, Radio24Syv, lidt om det også at blive slagter – og meget mere.

Minderne flyder frit

25 års ustyrligheder har sat sine præg, og det har Simon Jul tænkt sig at dele med publikum. Han åbner livets dagbog – helt uden grænser. Alle følelsesregistre vil blive berørt.

Men hvad skal man forvente? Det er ikke standup, det er ikke foredrag, det er ikke teater, men det er Simon Jul som formidler om Simon Jul, som kun Simon Jul kan. 

En aften i hans selskab rummer eftertænksomhed, gråd, lummerhed og måske hulkende grin… Og så har han guitaren med.

Glæd dig til en uforudsigelig, gakket og morsom aften, som er meget velegnet til at dele med venner og familie!