Simon Talbot
Simon Talbot

Simon Talbot

Optur

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 30. oktober 2021 kl. 19:00

 Køb billet

Kr. 300,- 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 9926 9999.

 

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. 
Bestil bord på 9926 9927 eller pr. mail tk@mch.dk


Få en kæmpe optur med Simon Talbot i MCH Herning Kongrescenter

Der har ikke været meget at råbe hurra for i 2020. Faktisk har det været en af de seneste årtiers største nedture, mener den populære komiker Simon Talbot, og det vil han gøre op med i sit nye standup-show. Han mener, at danskerne trænger til en gevaldig ’Optur’, som er titlen på showet, du kan opleve i MCH Herning Kongrescenter 30. oktober 2021.
I ’Optur’ skal der nemlig grines og være god stemning igen. Simon Talbot, som er en af danskernes favoritkomikere, er mester i at forvandle tematikker fra sit eget liv til jokes, som vi alle sammen kan grine af. Det kan handle om hårtab, sociale medier, gaming, næsehår, danske love, kontrasten i opvæksten med en mor fra Jehovas Vidner og en irsk gadedrengsfar, livet som gift mand, og meget, meget mere.
For der er behov for en optur, mener Simon Talbot, der det seneste år har haft stressreaktioner, brugt for meget tid på sociale medier og erhvervet sig en sukkerafhængighed, hvilket han omdanner til et helt nyt dansksproget comedyshow. 
- Jeg vil have, at folk skal have den største Opturs-aften. Min fornemste opgave er at skabe så fed live-stemning, som jeg overhovedet kan. Alle folk skal kunne komme ind, nyde aftenen, få ondt i maven af grin og få et smil i hele fjæset. Måske endda tage ud og feste til senere end kl. 22 efter showet ... Det bliver SÅ Optur. Bare det at have det i kalenderen og se frem til det, er alt. Jeg glæder mig allerede helt vildt, lyder det fra komikeren med den karismatiske energi.
Entusiastisk comedymester
Simon Talbot begejstrer publikum med sin entusiasme og sprudlende fortællerglæde, når han gang på gang leverer solid underholdning til folket, bl.a. med sine onemanshows: ’Damp’ (2011), ’Talle Alene i Verden’ (2014), ’Mr. Copenhagen’ (2016), ’Make Denmark Great Again’ (2018), som rekordmange danskere købte billet til, og senest han første engelsksprogede turné ’Danish Invasion’ (2020). Han har over 1.000.000 visninger på YouTube alene på sit engelsksprogede sæt på The Russell Howard Hour. Desuden kender mange ham fra talrige standup- og underholdningsprogrammer på TV2 Zulu, heriblandt seersuccessen ’Hvor fanden er Herning?’