Søren Østergaard og Smadremanden
Søren Østergaard og Smadremanden

Søren Østergaard og Smadremanden

Michèle LIVE

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 17. marts 2022 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 325,-

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf. 9926 9999.

 

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. 
Bestil bord på 9926 9927 eller pr. mail tk@mch.dk

 

 


Oplev multikunstneren Søren Østergaard som gæst i journalist og TV-vært Michèle Bellaiches talkshow "Michèle LIVE"

Der er tale om en helt eksklusiv version af talkshowet, da aftenens gæst, Søren Østergaard, ledsages af den landskendte personlighed fra Otterup på Fyn, Erik Bo Nielsen – bedre kendt som Smadremanden.

Søren Østergaard selv er én af landets mest kendte og populære kulturpersonligheder, der igennem en efterhånden lang karriere har medvirket i utallige sammenhænge – skuespiller i diverse film- og TV-produktioner, improvisatoriske teaterformer med bl.a. "Hatten rundt"- konceptet, Cirkusrevyen og diverse varietéer. I dag er Søren Østergaard dog nok mest kendt for sin egen specielle fortolkning af cirkus, Zirkus Nemo, hvor han igennem flere år har præsenteret et altid flot og varieret felt af internationale cirkusartister, samtidige med at han selv spiller flere elskelige og populære karakterer – f.eks. Målermanden, Bager Jørgen og naturligvis Smadremanden...

Det bliver et nært, ærligt og meget personligt interview med Søren Østergaard, hvor Michèle Bellaiche stiller skarpt på personen bag den lange karriere – alt krydret med sjove historier og anekdoter. Som en ganske særlig del på talkshowet dukker Smadremanden op for på sin helt egen måde at svare på spørgsmål fra publikum – hvis nogen altså tør spørge om noget... Traditionen tro vil der blive udloddet præmier til aftenens bedste spørgsmål!