Sommer i Tyrol
Sommer i Tyrol

Sommer i Tyrol

MCH Herning Kongrescenter

tirsdag 9. marts 2021 kl. 19:30Forestillingen er aflyst

Alle berørte billetkøbere kontaktes.


Forestillingen "Sommer i Tyrol" er aflyst

Som følge af de forlængede restriktioner, må Herning Teater desværre aflyse forestillingen, da det ikke har været muligt at finde en ny dato til forestillingen.

Billetkøberne kontaktes direkte med yderligere information.

_________________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

Tag med til halløj på alpehotellet i Tyrol

Check ind på alpehotellet i Tyrol. Her klinger de kendte og elskede toner fra sange som Ja, ja, ja - nu kommer jeg og Man kan jo ikke gøre for at man har charme.

På gæstgivergården Den hvide hest hersker en stemning af rent halløj på tyroler-hotellet. Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i undertøjsfabrikant Sülzheimer, som mest er forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende, læspende Clara.

Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Møller, om hvorvidt den nyopfundne undertøjs-heldragt skal knappes forfra eller bagfra. Først da selveste Kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette plads.

Musik: Ralph Benatzky
Libretto: Erik Charell
Instruktion og bearbejdelse: Rolf Heim
Kapelmester: Søren Hansen
Musikere: Nikolaj Heyman, Tom Bilde, Henrik Silver
Medvirkende: Jesper Groth, Karsten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll, Meike Bahnsen, Marie Mondrup, Troels Malling, Clara Ellegaard Stegger, Niels Anders Manley, Morten Bo Koch, Kristoffer Sass, Maria Corydon
Producent: Folketeatret

Arrangør: Herning Teater
herningteater.dk - herningteater@mail.dk