Svanesøen
Svanesøen

Svanesøen

Den Russiske Nationalballet

MCH Herning Kongrescenter

søndag 16. januar 2022 kl. 19:30

 Køb billet

Kr. 565,- / 535,-
Børn u/ 12 år: kr. 465,- / 435,-

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 9926 9999.

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen.
Aftenens menu er Husets lækre Tapas-planke - du kan tilkøbe menu, når du køber billet.

 


Svanesøen - ballet fra øverste hylde i Herning

Fortryllende ballet kombineret med smukke kostumer og musik fortæller i ét fælles sprog den medrivende kærlighedshistorie om den forbandede svaneprinsesse, når Svanesøen atter fremføres i MCH Herning Kongrescenter.

Flere end 30 stjernedansere fra den Russiske Nationalballet kan opleves på scenen og danner rammen om den historiske russiske ballet. En ballet der efter 143 år fortsat er lige så populær. Peter Tjajkovskij skrev kærlighedsstykket i 1877, og komponistens toner og tanker bag opførelsen er bevaret. Når Tjajkovskijs musik kombineres med balletten, kan samspillet udtrykke alt fra kærlighed og længsel til ensomhed og lykke – alt sammen uden et eneste ord. 

Bag Svanesøen står den tidligere Bolshoi-danser Sergei Radchenko samt Elena Radchenko, der både har danset i Bolshoi og Kirov, som Svanesøen oprindeligt stammer fra. 

Balletten høstede flotte anmeldelser sidst, Svanesøen besøgte Herning, så publikum kan se frem til en medrivende forestilling i begyndelsen af det nye år.    

Den russiske stjernesolist, Liudmila Titova, der har medvirket i store opsætninger, kan i Svanesøen opleves som Odette/Odile - den sorte og hvide svane. 
Hun er uddannet fra Bolshoi Ballet Academy, og har siden 2010 været balletmester og solodanserinde hos Den Russiske Nationalballet.

Balletten opføres til indspillet orkestermusik.

Varighed af forestillingen: Ca. 2 timer og 20 minutter. Vær opmærksom på, at sluttidspunktet kan variere.
 

Arrangør: PS Production