Svanesøen
Svanesøen

Svanesøen

Ballet

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 23. januar 2025 kl. 19:30

 Køb billet

FRA KR. 550,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Tapasanretning i Restaurant Teaterkælderen kr. 225,- og Nem Pause kr. 110,-

KØB SPISNING OG NEM PAUSE NEDENFOR


Oplev den gribende balletklassiker ’Svanesøen’ i Herning

Musik og dans smelter sammen på smukkeste vis, når The Grand Ukrainian Ballet besøger MCH Herning Kongrescenter 23. januar 2025 for at opføre den verdenskendte klassiske ballet ’Svanesøen’. Oplev en fængende fortælling om den umulige kærlighed, komponeret af Peter I. Tjajkovskij, fyldt med spektakulære danse, der præsenteres på flotteste vis af et professionelt balletensemble.

Ensemblet bliver ledet af kunstnerisk leder Rimma Wachsmann, som fortæller:

”Det er både en ære og en sag, der ligger mit hjerte nært at forme "THE Grand Ukrainian Ballet" til høje præstationer.”

Med dette ensemble af håndplukkede dansere ønsker hun ikke kun at fejre den rige tradition for klassisk ballet, men også sætte et tegn på håb og en ny begyndelse for de talentfulde ukrainske stjerner i Europa.

Ved Rimma Wachsmanns side er Marukyan Razmik, verdenskendt balletdanser og co-producer af turnéen, som spiller en nøglerolle i udformningen af projektet med sin ekspertise og passion for performancekunsten. Grand Ukrainian Ballet kombinerer det højeste niveau af perfektion og imponerende æstetik for at skabe en balletoplevelse i topklasse.

”Vi er overbeviste om, at balletkunsten taler et sprog, der kan forbinde mennesker på tværs af kulturelle og geografiske grænser”, udtaler Marukyan Razmik.

En kamp mellem lys og mørke

Balletten fortæller historien om den unge prins Siegfried der forelsker sig i den hvide svaneprinsesse Odette, men samtidig lader sig lokke af hendes sorte modsætning Odile. Den ene er renhed og poesi. Den anden er forførelse og fordærv. Svanesøen er det helt store passionsdrama om kampen mellem lysets og mørkets kræfter, mel­lem det gode og det onde, kærlighed og had – og her næsten 150 år efter ballettens tilblivelse, formår den stadig at gribe et moderne publikum.

Tag med til en gribende og eventyrlig balletforestilling i MCH Herning Kongrescenter 23. januar 2025.