Svanesøen
Svanesøen

Svanesøen

Eventyrlig balletforestilling

MCH Herning Kongrescenter

tirsdag 30. januar 2024 kl. 19:30

 Køb billet

FRA KR. 550,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens
populære buffet kr. 325,- og Nem Pause kr. 89,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


Oplev den gribende balletklassiker ’Svanesøen’ i Herning

Musik og dans smelter sammen på smukkeste vis, når The Ukrainian Classical Ballet Kyiv besøger MCH Herning Kongrescenter 30. januar 2024 for at opføre den verdenskendte klassiske ballet ’Svanesøen’. Oplev en fængende fortælling om den umulige kærlighed, komponeret af Peter I. Tjajkovskij, fyldt med spektakulære danse, der præsenteres på flotteste vis af et professionelt balletensemble.

I den forgangne sæson i 2023 modtog ’Svanesøen’ med selvsamme ensemble stående bifald i Skandinavien, Tyskland og Holland. I Danmark høstede balletforestillingen ligeledes flotte anmeldelser – ”Svanesøen er et af verdens smukkeste musikværker og vigtigste balletter,” lyder en anmeldelse fra Information af Anne Middelbo Christensen blandt andet.

Ensemblet ledes af kunstnerisk leder Ivan Zhuravlev, som fortæller: "Det er en stor ære og et stort ansvar for os. Det er med glæde og stolthed, at vi samler de bedste kunstnere i vores genre og repræsenterer dem på verdens scener".

En kamp mellem lys og mørke
Den unge prins Siegfried forelsker sig i den hvide svaneprinsesse Odette, men lader sig også lokke af hendes sorte modsætning Odile. Den ene er renhed og poesi. Den anden er forførelse og fordærv. Svanesøen er det helt store passionsdrama om kampen mellem lysets og mørkets kræfter, mel­lem det gode og det onde, kærlighed og had – og her næsten 150 år efter ballettens tilblivelse, formår den stadig at gribe et moderne publikum.

Tag med til en gribende og eventyrlig balletforestilling, hvor du præsenteres for en overflod af bravurdans og Tjajkovskijs magiske musik.