The Great Gatsby
The Great Gatsby

The Great Gatsby

MCH Herning Kongrescenter

søndag 24. november 2024 kl. 19:00

 Køb billet

FRA KR. 465,-

 

UDVID OPLEVELSEN MED:

Tapasanretning i Restaurant Teaterkælderen kr.205,- og Nem Pause kr. 98,-

 


The Great Gatsby Ballet besøger Herning

Oplev Francis Scott Fitzgeralds klassiske fortælling ’The Great Gatsby’ som en fortryllende balletforestilling i MCH Herning Kongrescenter 24. november 2024.

’The Great Gatsby Ballet’ er baseret på den populære bog ’The Great Gatsby’ af Francis Scott Fitzgerald, der omhandler 1920’ernes New York: perioden med art deco og sofistikerede fester med floder af mousserende vin. Så er du nysgerrig på de brølende ’20’ere, er forestillingen ’The Great Gatsby Ballet’ lige noget for dig.


’The Great Gatsby Ballet’ havde sin start i 2014 på scenen i Palats Ukraina i Kyiv, og siden da har balletten turneret større byer særligt i Europa, som Berlin, Paris, Madrid, Genéve og flere til, hvor mere end hundrede tusinde publikummer har oplevet den fortryllende ballet. Forestillingen er endda anset som den mest succesfulde ballet i Ukraines historie.


Holdet bag balletten


Koreografen bag ’The Great Gatsby Ballet’ er Dwight Rhoden, som er grundlægger af det berømte kompagni Complexions Contemporary Ballet med base i New York, mens producent Konstantin Meladze har skabt musikken til forestillingen. Samtidig rummer holdet bag forestillingen solister fra de bedste operahuse i verden.

Balletdanserne er iført kostumer lavet af det berømte ukrainske mærke ’FROLOV’, som blandt andet har skabt Beyonces kjole til en af hendes solokoncerter. Kostumerne afspejler 1920’ernes tøjstil med tidens populære trends såsom detaljerede håndbroderier og transparent stof udsmykket med funklende sten eller perler.

Du kan altså se frem til en gennemført og flot forestilling, når balletten ’The Great Gatsby Ballet’ lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter til efteråret 2024.