The Simon and Garfunkel Story
The Simon and Garfunkel Story

The Simon and Garfunkel Story

Hyldestshow

MCH Herning Kongrescenter

fredag 20. april 2018 kl. 20:00

 Køb billet

Siddeplads kr. 325.- / kr. 305.-
Kombi-billet kr. 563.- / kr. 543.-

Ved køb af kombibillet er der automatisk reserveret bord i Restaurant Teater Kælderen fra kl. 17.00.
Menuen i denne kombi-billet er en lækker buffet.

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708


 


Det bliver en formidabel aften med Simon and Garfunkels bedste hits, når The Simon and Garfunkel Story gæster MCH Herning Kongrescenter.

Den prisvindende skuespiller Dean Elliot tager et hold fuld af dygtige performere med til MCH Herning Kongrescenter for at fejre alle tiders mest succesfulde musikduo med et kæmpe show. Det er 50 år siden, at Simon and Garfunkel indspillede singlen ’The Sound of Silence’, som blev deres første sang på førstepladsen på ’Billboard Hot 100’.

- Vi er stolte over at kunne præsentere dette berømte show, som både byder på Simon og Garfunkels fantastiske musik samt fortællingen om duoens forvandling fra ukendte begyndere til berømmelse og samtidig fra venskab til dramatisk splittelse. Simon og Garfunkel er en fortælling og et show, man ikke må gå glip af, siger Nicki Quist, Leder af Kultur, MCH.

Gennem musik, skuespil og originale fotos og filmklip af Simon og Garfunkel fortælles den fængslende historie om Paul Simon og Art Garfunkel. Vi starter helt tilbage, da de står på musikscenen som Rock’n’Roll-duoen ’Tom and Jerry’, og vi følger dem gennem deres store succes og duoens dramatiske brud. Showet slutter, da Simon and Garfunkel igen spiller sammen i Central Park i 1981 ved ’The Reformation Concert’.

Showet er det største og mest succesfulde show, der turnerer rundt i verden og hylder Simon and Garfunkels liv og musikalske karriere.

’The Simon and Garfunkel Story’ spiller salen op med Simon og Garfunkels hits som ’Mrs Robinson’, ’Cecilia’, ’Bridge Over Troubled Water’, ’Homeward Bound’ og mange flere. Simon og Garfunkel vil blive hyldet, og det er en aften, du ikke må gå glip af.


Anmelderne skriver om The Simon and Garfunkel Story:

”Autentisk og spændende”

”Fortryllende”

”Hårrejsende”

”Gør det – Forkæl dig selv med en fantastisk aften” 

 

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer