Thomas Warberg
Thomas Warberg

Thomas Warberg

Perfektion, overskud & andre lorteord

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 2. november 2019 kl. 19:00

 Køb billet

Kr. 275,- 

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. Tilkøb menu under "KØB BILLET". 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf. 9926 9708.


Thomas Warberg underholder Herning med et nyt onemanshow

Lørdag 2. november står den populære komiker og tv-vært Thomas Warberg klar til at indtage scenen i MCH Herning Kongrescenter med et helt nyt onemanshow. ’Perfektion, Overskud & Andre Lorteord’ hedder showet, der med latterlige jokes, uden indpakning og fine fornemmelser med garanti vil sætte gang i publikums lattermuskler.

Thomas Warberg har lige siden sin debut på den danske standup-scene slået sit navn fast som en af landets absolut skarpeste og teknisk overlegne komikere herhjemme. Med sin sønderjyske charme og timing kan han i den grad levere jokes og anekdoter i særklasse. De seneste par år har han underholdt et mere intimt publikum på sin egen comedy club i København – men nu har han skruet et helt nyt show sammen – og det er han mere end klar til at præsentere for publikum i MCH Herning Kongrescenter.

- Det sidste show var ret godt. Det her bliver også ret godt, siger Thomas Warberg om showet ’Perfektion, Overskud & Andre Lorteord’.

Thomas Warbergs show ’Perfektion, Overskud & Andre Lorteord’ kan opleves i MCH Herning Kongrescenter lørdag 2. november 2019.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer