Thomas Warberg
Thomas Warberg

Thomas Warberg

Perfektion, overskud & andre lorteord

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 2. november 2019 kl. 19:00

 Køb billet

Kr. 275,- 

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. Tilkøb menu under "KØB BILLET". 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf. 9926 9708.


Thomas Warberg underholder Herning med et nyt onemanshow

Vi lever i en verden, hvor alt handler om at være perfekt. Vi skal have det perfekte arbejde, det perfekte parforhold og den perfekte krop. Og vi skal dele det! Folk skal se, at vi har overskud. Men hvorfor? For er det egentlig dét, de vil se? Hvad med dagene, man har spildt kaffe på skjorten? Eller når man har brændt maden på? Eller når man har siddet til et helt møde med toiletpapir på skoen? Kunne det ikke være federe, hvis vi alle snart begyndte at dele lidt mere ud af dét?

En af tidens absolut skarpeste og mest teknisk overlegne komikere er klar med nyt one-man show. ”Perfektion, overskud og andre lorteord” er titlen, og navnet er naturligvis Thomas Warberg.
I de seneste år har han lagt sig i spidsen for sønderjysk charme, eminente timinger og levering af både one-liner jokes og anekdoter i en særklasse helt for sig. 

Thomas Warberg har lige siden sin debut på den danske standup-scene slået sit navn fast som en af landets absolut skarpeste og teknisk overlegne komikere herhjemme. Med sin sønderjyske charme og timing kan han i den grad levere jokes og anekdoter i særklasse. De seneste par år har han underholdt et mere intimt publikum på sin egen comedy club i København – men nu har han skruet et helt nyt show sammen – og det er han mere end klar til at præsentere for publikum i MCH Herning Kongrescenter.

- Det sidste show var ret godt. Det her bliver også ret godt, siger Thomas Warberg om showet ’Perfektion, Overskud & Andre Lorteord’.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer