Thomas Warberg
Thomas Warberg

Thomas Warberg

Et storslået menneske

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 4. september 2021 kl. 19:00

 Køb billet

Kr. 300,- 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 9926 9999.

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen.
Aftenens menu er Teater Kælderens buffet eller Husets burger - du kan tilkøbe menu, når du køber billet.


Thomas Warberg underholder Herning med nyt show "Et Storslået Menneske"

Der er garanti for ømme lattermuskler, skæve anekdoter og læring om den verden, vi lever i, når komiker Thomas Warberg indtager scenen i MCH Herning Kongrescenter. Med sin unikke sønderjyske charme stiller han skarpt på den omsiggribende selvretfærdighed med eksempler og beretninger fra egen hverdag. 

Det nye standupshow ’Et Storslået Menneske’ byder på en underholdende blanding af skarpe jokes og morsomme historier baseret på subjektive versioner af virkeligheden, som vi alle konfronteres med i dagligdagen. 

For et år siden gik Thomas Warberg til en optiker, da han troede, han var farveblind. Det var han ikke, men hans opfattelse af farver er måske en smule begrænset. Piger lærer som børn typisk flere farver end drenge. Hvor en trøje for drenge måske er blå, kan den for piger være alt fra lyseblå til lavendel. Med andre ord går halvdelen af verdens befolkning måske rundt og tror, at den viden, de har, er tilstrækkelig til at udtale sig, mens der findes flere nuancer af sandheden.

Og netop det oplever vi, ifølge Thomas Warberg, alle steder i hverdagen, i diskussioner og på sociale medier, hvor folk føler sig berettigede til at bekendtgøre deres holdninger, selvom de ikke har kendskab til de dybereliggende fakta. Foruroligende, men også hysterisk morsomt, i hvert fald når Thomas Warberg udleverer virkeligheden, som han oplever den.
 
- I gamle dage satte man sig foran fjernsynet med popcorn, i dag sætter man sig klar ved sit tastatur. For alle har en holdning til alt og mener både, at de har ret – og ret til at udbrede den. Men sandheden er, at når mange af os ikke ved præcis, hvilken farve blå himlen har, burde vi måske være lidt mere tilbageholdende med at kommentere på alt, siger Thomas Warberg. 

’Et Storslået Menneske’ er Thomas Warbergs fjerde onemanshow, som følger i kølvandet på det ene anmelderroste show efter det andet. Den anmelderroste komiker er desuden kendt fra tv-programmer som ’Stormester’, ’Live fra Bremen’ og ’Klipfiskerne’ og driver ligeledes comedyklubben ’Warberg Comedy Club’.