Thomas Warberg
Thomas Warberg

Thomas Warberg

Du har det ikke fra mig

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 9. marts 2024 kl. 19:00

 Køb billet

KR. 300,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens Burger med sprøde pommes kr. 175,-

Køb spisning nedenfor


Thomas Warbergs nyeste onemanshow: Vi trænger til at grine lidt af det hele

Den populære og anmelderroste standupper Thomas Warberg er parat med det nye show ’Du har det ikke fra mig’, som du nu kan opleve i MCH Herning Kongrescenter.

Der er gået over to år siden hans seneste show, og hold nu fast, der er sket meget på de to år. Pandemien er ovre, der er krig i Europa – og i en ganske anderledes boldgade har Thomas Warberg fået konstateret forhøjet kolesteroltal. Derudover er han blevet far, er begyndt at se reality, han har været på restauranten Noma, har fået nyt badeværelse – og så er han begyndt at tænke på, at han måske er halvvejs i livet. Er alting egentlig blevet, som han gerne ville have det? Hvad er meningen med det hele? Er han blevet den bedste udgave af sig selv? Er samfundet? Burde det hele i virkeligheden være meget bedre?

De store spørgsmål står i kø. Men måske er det bedste svar, at vi bare mødes og får grinet lidt af det hele? Det er i hvert fald Thomas Warbergs konklusion på tingenes tilstand. Og i hans selskab er publikum garanteret et medrivende og lattervækkende frikvarter fra hverdagen – med skæve vinkler, spøjse kommentarer og friske øjne på vores fælles virkelighed.

Den skægge(de) mand fra Sønderjylland gør det igen

’Du har det ikke fra mig’ er Warbergs femte onemanshow, som følger i kølvandet på ’Et storslået menneske’, ’Perfektion, overskud, og andre lorteord’, ’Comedy Tour 16’ og ’Comedy Tour 14’, der alle høstede fem- og seksstjernede anmeldelser. Seneste onemanshow udløste tilmed en nominering som Årets Komiker til Zulu Comedy Galla 2022.

Mange danskere kender desuden den morsomme sønderjyde fra ’Live fra Bremen’, ’Klipfiskerne’, ’De nøgne’, ’Stand-up.dk’ og ’Stormester sæson 2’. Sit gennembrud som komiker fik han i ’Comedy Fight Club’ i 2007. Thomas Warberg vandt Läkerol-prisen som årets nye talent til Zulu Comedy Galla 2010, og han er desuden indehaver af sin egen comedy-klub, Warberg Comedy Club.

Nu glæder han sig til at give dig og dine venner gode grin i Herning.