Tobias Hamann
Tobias Hamann

Tobias Hamann

Hamann´s Hypnoseshow

MCH Herning Kongrescenter

fredag 2. november 2018 kl. 20:00

 Køb billet

Kr.  225,- 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf.  9926 9708.

Restaurant Teater Kælderen
Husets lækre buffet kr. 245,-

Restauranten åbner kl. 17.00
Ved køb af kombibillet er der automatisk reserveret bord fra kl. 17.00


 Tobias Hamann med hypnose-show i Herning!

Tobias Hamann, der blev kendt i DR-programmet 'Den Store Bagedyst' og 'Bag verden - med Tobias', lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter fredag 2. november med et nyt, imponerende hypnoseshow.

Hele Danmarks Bagedyst-Tobias har skiftet kagerullen ud med tankens kraft. Ikke alene er Tobias Hamann en talentfuld bager, han er også en meget dygtig hypnotisør. Igennem det meste af 2017 har Tobias arbejdet på en TV-dokumentar om morfaren og hypnotisøren Ali Hamann - en proces der har været medvirkende til, at han nu har lavet sit helt eget, moderne hypnoseshow, som kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 2. november 2018.

Imponerende show i morfars fodspor

Fra barnsben har Tobias Hamann levet og åndet i en verden af hypnose. Han er nemlig barnebarn af en af Danmarks mest berømte hypnotisører Ali Hamann. Men nu hvor morfaren har sagt farvel, har Tobias lagt lagkageformen på hylden for at bringe familiekundskaberne videre i sit helt eget show.

I 'Hamanns Hypnoseshow' guider Tobias publikum igennem hele følelsesregisteret; ked-af-det hed, vrede, glæde, griskhed, længsel samt en perlerække af tankevækkende eksperimenter - på et niveau, hvor alle kan være med og blive klogere på sindet og menneskets tankegang. Én ting er sikkert - der er garanti for uhæmmet latter og kærlige åbenbaringer.

Tobias Hamann er blevet certificeret Master Hypnotisør ved en af USA's mest anerkendte hypnoseskoler, Calvin Banyan Hypnosis Center, Los Angeles, CA samt klinisk hypnotisør ved Hypnosehuset Danmark.

'Hamanns Hypnoseshow' kan opleves fredag 2. november kl. 20.00 i MCH Herning Kongrescenter. Billetter kan købes via MCH.dk eller i billetsalget i Kongrescentret.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer