Torben Chris
Torben Chris

Torben Chris

GALning

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 4. april 2024 kl. 21:00

 Køb billet

KR. 270 ,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens burger med sprøde pommes kr. 175,-

Køb spisning nedenfor


Midtjyske Torben Chris præsenterer nyt oneman-show i Herning

Morsom mand med holdninger. Sådan kan man præsentere den populære komiker fra Give, Torben Chris, som 4. april 2024 indtager MCH Herning Kongrescenter med sit nye oneman-show, ’GALning’.

Igennem sine 20 år i dansk comedy har Torben Chris bevist, at han hører til blandt toppen af danske standuppere, og i det nye oneman-show ’GALning’ kan publikum atter opleve den 46-årige midtjyde lange sine holdningsfyldte jokes ud over scenekanten. Hans mål er at opnå en bedre og sjovere verden, og han gør sit for at bidrage til, at det skal gå i opfyldelse. Hjørnestenen i Torben Chris’ humor er logik, men i en verden, hvor der bliver taget stadig mere hensyn til følelser end til logik-baseret argumentation, kan man med sine humoristiske holdninger let komme til at fremstå både gnaven og lettere vanvittig. Derfor har showet selvfølgelig fået den passende titel ’GALning’.

I showet bliver hele undskyldningskulturen og samfundet, der tager hensyn til følelser, ikke blot spiddet satirisk, det bliver dolket i ansigtet på den mest humoristisk tænkelige måde. Én ting er i hvert fald sikkert i dette show: Torben Chris kommer aldrig til at sige undskyld for sine jokes.

Er manden gal eller genial?

Selvom titlen på showet antyder, at Torben Chris skulle være gal, vil mange hævde det modsatte: at han er genial. Hans underspillede og finurlige, til tider højtråbende humor samt logiske tænkning er velkendt fra showet ’Jydelogik’, ZULU-programserien ’Giver Det Mening ifølge Torben Chris’ og TV2-serien ’Jysk For Begyndere’. Standupkomikeren, som er uddannet lærer, er desuden kendt fra DM i stand-up 2003, Comedy Fight Club på TV 2 Zulu, Comedy Aid, Comedy Zoo samt programmet ’Begravelse for Begyndere’ på DR. Han blander sig desuden gerne i offentlige debatter og har været fortaler for alt fra billigere begravelser til retten til at være nøgen i offentligheden.

Torben Chris’ seneste optrædener i MCH Herning Kongrescenter i 2019 og 2021 bød på fulde sale og talrige latterbrøl.