Tornerose
Tornerose

Tornerose

Hvirvlende ballerinaer, eventyrlig scenografi og medrivende musik

MCH Herning Kongrescenter

fredag 3. marts 2023 kl. 19:30

 Køb billet

KR. 565,

(u/13 år 495,-)

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens lækre buffet kr. 295,- og Nem Pause kr. 85,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


Ballet for store og små: Tornerose vækkes til live i Herning Kongrescenter

Glæd dig til at træde ind i et magisk univers inspireret af Brødrene Grimms klassiske eventyr tilsat storslået musik og enestående dans. 

Denne magiske ballet tager udgangspunkt i fortællingen om prinsessen, der stikker sig på en ten og derefter må sove i hundrede år. Kun et kærlighedskys kan hæve forbandelsen. På scenen kan du opleve smukke prinsesser, fortryllende feer og forfærdelige forbandelser, rendyrket ondskab og ægte kærlighed, der blander sig med dramatik, humor og klassisk ballet i dette fantasifulde eventyr for både børn og voksne. Så glæd dig til en storslået oplevelse for hele familien med hvirvlende ballerinaer og eventyrlig koreografi i MCH Herning Kongrescenter.

Tornerose er skabt af den ukrainske instruktør Oleksandr Stoianov, der gennem flere år har været en del af Ukraines Nationalopera, og som nu står i spidsen for denne opsætning fra dansekompagniet Grand Kyiv Ballet. Kompagniet startede tilbage i 2014, og har siden da turneret i hele verden. På scenen medvirker udelukkende ukrainske dansere.