Tryllefløjten
Tryllefløjten

Tryllefløjten

En helt særlig opsætning

MCH Herning Kongrescenter

+ Gratis operaintroduktion kl. 14.00

søndag 12. marts 2023 kl. 15:00UDSOLGT

Voksne kr. 220,-
Børn/unge kr. 150,-

Gælder både abonnement og løssalg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tryllefløjten - fortryllende familieforestilling i MCH Herning Kongrescenter

Ingen anden opera har fortryllet generationer af børn og voksne som Mozarts elskede og udødelige ’Tryllefløjten’. For at inspirere forældre og bedsteforældre til at lade børnene opdage musikkens og kunstens verden (og lokke dem væk fra smartphones og tablets) præsenterer Den Jyske Opera her en helt særlig opsætning af Tryllefløjten. Det foregår med stort orkester og de bedste sangere, men forkortet, så den ikke er længere end en god børnefilm. 

Såvel nuværende som kommende Mozart-fans præsenteres for alle de berømte melodier, og orkestret hentes op i øjenhøjde, så alle i salen kan opleve glæden ved den utroligt smukke musik.

En verden af magi …
’Tryllefløjten’ tager dig med ind i en magisk verden af musik, prinser, prinsesser, mystiske troldmænd og en ond dronning. Operaen handler om det godes kamp mod det onde – om lysets kamp mod mørket. Og så handler den om prins Tamino, der forelsker sig i Pamina, som er blevet bortført af troldmanden, Sarastro. 

Paminas mor, Nattens Dronning, er ulykkelig over at have mistet sin datter, så da Tamino lover hende at gøre alt, hvad han kan for at redde Pamina, giver dronningen ham en magisk fløjte. Hun giver ham også en følgesvend, Papageno, der med sit magiske klokkespil kan hjælpe ham på hans færd. 

Sammen drager de ud for at redde Pamina og finde kærligheden. Undervejs må Tamino dog lære, at det ikke altid er let at finde ud af, hvem der er de gode, og hvem der er de onde. De må igennem farefulde prøvelser, inden eventyret kan ende lykkeligt.

Oplev denne opera i to akter for familier og børn fra 7 år i MCH Herning Kongrescenter 12. marts 2023. 

Varighed ca. 1 time og 45 min. inkl. pause. Opføres på dansk med danske overtekster. 

Gratis operaintroduktion kl. 14.00.

Instruktør: Dominik Wilgenbus 
Scenograf: Peter Engel 
Kostumedesigner: Sandra Münchow 
Dramaturg: Camilla Hübbe 
Medvirkende: Jonathan Koppel (Tamino), Simone Lichtenstein (Pamina), Guibee Yang (Nattens Dronning), Leif Jone Ølberg (Papageno), Cassandra Lemoine (Papagena), Steffen Bruun (Sarastro), Christian Damsgaard (Monostatos), Thomas Christian Sigh (Sprecher)
Orkester: Aalborg Symfoniorkester
Producent: Den Jyske Opera

 

Arrangør: Herning Teater
herningteater.dk - herningteater@mail.dk