We Will Rock You
We Will Rock You

We Will Rock You

MCH Herning Kongrescenter

fredag 31. marts 2023 - søndag 23. april 2023

 Køb billet

FRA KR. 375,-

Køb billet via Ticketmaster.dk eller MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 9926 9999 fra onsdag 6. april (presale fra 4. april).

FORLÆNG OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderen er åben på alle spilledage.

Vi tilbyder Restaurant Teater Kælderens buffet ("Don't Stop Me Now") til 295,- og Restaurant Teater Kælderens burger med sprøde pommes frites til 165,-

Tilkøb menu på den ønskede dato her.


MCH opfører Queen hit-musicalen ‘We Will Rock You’

MCH har sikret sig rettighederne til den legendariske Queen-musical ’We Will Rock You’, når MCH’s traditionsrige egenproduktioner gør comeback i april 2023.

 

Efter to års ufrivillig pause på grund af corona-pandemien vender de store og traditionsrige egenproduktioner tilbage i MCH Herning Kongrescenter. Det sker i april 2023 med et brag af de helt store. Musicalen på plakaten er nemlig ’We Will Rock You’ med musik af det legendariske britiske band Queen.

Musicalen ’We Will Rock You’ har gået sin sejrsgang på fem kontinenter, og det bliver altså et markant comeback, når Teatersalen til april 2023 fyldes med tonerne af alle de største og mest kendte Queen-hits som ”Bohemian Rhapsody”, ”We Are The Champions” og ”Radio Ga Ga”.

Sangene fremføres i deres originalversioner på engelsk, men dialogerne har fået en morsom og vedkommende dansk oversættelse af ingen ringere end den folkekære komiker Lars Hjortshøj.

Der er således både lagt op til storladne og rørende rock-øjeblikke og gode grin i foråret 2023, når MCH’s egenproduktion vender tilbage i en fornyet udgave.

WE WILL ROCK YOU

Music and Lyrics by Queen

Story and Script by Ben Elton

Forlag: Nordiska Aps